Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum a petrecut Crăciunul fotbalistul momentului, Lionel Messi. Iată în ce locație de vis s-a retras

Cum a petrecut Crăciunul fotbalistul momentului, Lionel Messi. Iată în ce locație de vis s-a retras
Lionel Messi și soția sa, Antonela Roccuzzo, împreună cu cei trei copiii ai lor, au ales anul acesta să meargă de Crăciun într-un loc cu totul și cu totul special. Dar nu au fost singuri.

Potrivit cotidianului spaniol AS, Lionel Messi și-a chemat cel mai bun prieten, pe Luis Suarez, soția sa, Sofia Balbi și cei trei copii ai cuplului să petreacă împreună sfânta zi a Crăciunului.

Cele două cupluri au fost în Santa Fe, la Kentucky Golf Club, unde peisajele cu greu pot fi descries în cuvinte. De altfel, cei doi sportivi stau foarte des împreună de sărbători și aleg să se distreze și în vacanțe alături de partenerele de viață și moștenitori.

Ce fotografie a postat Messi în Ajunul Crăciunului

În Ajun de Crăciun, Messi și soția sa au postat o fotografie cu copiii și un superb brad, iar fanii au fost extrem de încântați. Crăciun fericit, a fost urarea brunetei către toți prietenii din online. În doar șase ore de la distribuire, fotografia a strâns 4,5 milioane de aprecieri. După ce Argentina a câștigat Cupa Mondială, soția i-a trimis lui Messi și un mesaj emoționant, amintind despre cât de mult a muncit ca să-și vadă visul împlinit.

“Noi știm cât de mult ai suferit atâția ani, cât îți doreai să câștigi acest trofeu”

„Campioni mondiali! Nici nu știu cum să încep, ce mândrie am simțit pentru tine, Leo. Mulțumesc că ne-ai învățat să nu lăsăm niciodată garda jos și să ne luptăm până la final. În sfârșit, ești campion mondial. Noi știm cât de mult ai suferit atâția ani, cât îți doreai să câștigi acest trofeu. Hai, Argentina!”a scris Antonela Roccuzzo pe rețelele de socializare. Pentru argentinieni, este primul trofeu mondial câștigat după 36 de ani. Aceștia au mai triumfat în anul 1978 și 1986.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre