Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum arată acum marea iubire a lui Alain Delon. Imagini de pe proprietatea actorului de la Douchy

Cum arată acum marea iubire a lui Alain Delon. Imagini de pe proprietatea actorului de la Douchy
La scurt timp de la aflarea veștii îngrozitoare despre lui Alain Delon, marea sa iubire, Rosalie van Breemen a sosit la proprietatea actorului de la Douchy. Și-a condus bunicul pe ultimul drum și nepoata sosită din America.

Rosalie van Breemen a fost fotografiată pe proprietatea lui Alain Delon de la Douchy, locul unde actorul își doarme de ieri somnul de veci.

Fosta parteneră a lui Alain Delon și mama copiilor acestuia, Anouchka și Alain-Fabien, Rosalie van Breemen, a fost fotografiată la volanul mașinii sale. Jurnalista era transfigurată de durere, purta ochelari negri de soare și a încercat să scape de fotografi. 

În aceeași mașină cu Rosalie se afla și câinele lui Alain Delon

Singura femeie care a avut curajul să-l părăsească pe Alain Delon a fost ajutată de unul dintre polițiștii care se ocupă cu ordinea la casa starului francez. Pe scaunele din spatele mașinii lui Rosalie se afla Loubo, câinele pe care Alain Delon l-a adorat, lăsând cu limbă de moarte ca acesta să fie eutanasiat și îngropat lângă el.

Fiica lui Delon, Anouchka, a declarat că animalul va rămâne alături de familie

Rosalie a venit într-un suflet când a auzit de decesul fostului partener de viață

Este singura dorință pe care copiii lui Alain Delon nu o vor îndeplini, Anouchka mărturisind cu câteva zile în urmă, potrivit Fundației Brigitte Bardot, că animalul este iubit de întreaga familie și va rămâne în îngrijirea acestora.

Fata lui Anthony Delon a fost și ea prezentă

Înainte de a începe ceremonia de înmormântare, cei doi fii ai săi, Anthony şi Alain-Fabien, au ieșit la porţile proprietăţii pentru a-i întâmpina pe fanii celebrului actor francez. Au rugat pe toți invitații să închidă telefoanele și să nu le folosească pentru a fotografia.

Alyson Le Borges, fiica lui Anthony Delon
Frumoasa nepoată a lui Alain Delon, Alyson Le Borges, fiica lui Anthony Delon

Printre cei care l-au condus pe Alain Delon pe ultimul drum s-a aflat și fiica lui Anthony Delon, Alyson Le Borges, venită din America unde locuiește. Alyson este nepoata regretatului Alain Delon care seamănă atât de bine cu celebrul său bunic, încât cu ceva timp în urmă, în revista Vanity Fair a apărut un articol intitulat „Se Delon fosse donna” (Dacă Delon ar fi fost femeie).

De o frumusețe răpitoare, Alyson Le Borges s-a făcut remarcată ca model și a pozat atât pentru publicația Vanity Fair Italia, cât și în al doilea număr al revistei „25 Magazine”. În 2001, la doar 14 ani, Alyson Le Borges a jucat în filmul de debut „L’ile Bleue”, iar în 2021 în scurtmetrajul „Two Missing Hours”.

Sursă foto: Paris Match

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre