Simona Ionescu / Redactor Șef

Actorul din serialul „Totul pentru familia mea” a trăit șocul vieții. Va merge în instanță

Actorul din serialul „Totul pentru familia mea” a trăit șocul vieții. Va merge în instanță
Celil Nalçakan, actorul cel care dă viață personajului Akif Atakul, în producția „Totul pentru familia mea”, de la Kanal D, a trecut prin momente greu de gestionat. Și familia vedetei a fost tulburată și totul din cauză că acesta a căzut victima unui fakenews. Starul își va rezolva problemele în instanță.

Actorul Celil Nalçakan a fost șocat să afle c[ o știre în care s-a spus că a murit s-a răspândit pe rețelele sociale. Când zvonul s-a produs, acesta era implicat în filmările pentru „Totul pentru familia mea”. Vestea a ajuns și la familia actorului, care s-a speriat îngrozitor, iar vedeta va rezolva totul în instanță

Sora actorului a leșinat

Totul s-a întâmplat pentru că actorul a căzut victimă unui fakenews. Acesta a aflat de la prieteni de această știre eronată, dar nu a avut timp să vorbească cu familia sa. Sora sa a fost sunată de un cunoscut pentru a-și prezenta condoleanțele și la auzul veștii femeia a leșinat. Din fericire însă, Celil a putut să-și avertizeze mama, în vârstă de 76 de ani.

Celil va cere ajutorul oamenilor legii

Actorul Celil Nalçakan a trăit șocul vieții în urma unei știri neadevărate

După acest incident, actorul a anunțat că va apela la ajutorul instanței, iar cel care a greșit va plăti și despăgubiri. Banii care îi  va primi vor fi ulterior donați unor cauze nobile. Pe de altă parte, Celil Nalçakân și-a anunțat fanii public, că nu are nici o problemă de sănătate, își vede liniștit de filmări. Și i-a rugat pe admiratorii săi de acum încolo să verifice orice informație apare despre el.

Cine este actorul Celil Nalçakan

Actorul, în vârstă de 46 de ani, a văzut lumina zilei în Sivas, dintr-un tată electrician și o mamă profesoară. Pentru că situația financiară nu a fost una strălucită, la vârsta de zece ani acesta vindea legume în piață, iar în vacanțele de vară lucra într-un depozit de parfumuri.

După ce a terminat liceul, Celil a intrat la Facultatea de Geologie din cadrul Universității Sivas Cumhuriyet. Dar pasiunea pentru artă a fost mai puternică și după câțiva ani a renunțat la studii și s-a angajat la Teatrul de Stat Sivas.

În paralel a început și studiile în turism și management hotelier la Universitatea Balıkesir. Actorul va fi urmărit în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 20.00, în producția „Totul pentru familia mea”, pe postul de televiziune Kanal D.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre