Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum arată fiica „Blondei de la Drept”. E identică cu mama ei celebră

Cum arată fiica „Blondei de la Drept”. E identică cu mama ei celebră
Actrița Reese Witherspoon, pe care o cunoașteți din celebrul film “Blonda de la drept”, este mama a trei copii frumoși. Aceasta își împarte cu succes timpul între cariera de succes pe care o are și familie.

Reese Witherspoon s-a căsătorit cu actorul Ryan Phillippe în 1997 și au divorțat după noua ani de relație, în anul 2008. Aceștia au împreună doi copii, pe Ava (21 de ani) și Deacon (17 ani). Ulterior Reese s-a recăsătorit cu actualul soț, Jim Toth, cu care are un băiat de 7 ani pe nume Tennessee. 

Reese Witherspoon și copiii / Sursa foto: Facebook

Actrița este extrem de apropiată de familia ei și de multe ori vorbește cu mândrie despre copiii ei în interviuri. Vedeta a vorbit despre diferența dintre creșterea copiilor în diferite etape ale vieții sale în timpul unui interviu acordat Entertainment Daily: Ea a spus: „Când ești o mamă tânără îți spui că vor fi bine. Pe măsură ce îmbătrânești îți spui: Îi duc la balet?  Când treci peste partea de supraviețuire, cred că asta este atât de interesant … despre maternitate. Este vorba despre ceea ce crezi că creezi pentru copiii tăi, când este într-adevăr doar un artificiu. “, a mărturisit aceasta. 

Ava Phillippe a preluat frumusețea mamei 

Reese și Ava în pulovere similare, în fața casei lor / Sursa foto: Facebook

Ava, fiica actriței, are 21 de ani și este studentă. Aceasta a preluat 1 la 1 frumusețea mamei sale, până într-acolo încât abia le poți deosebi dacă le vezi pe amândouă într-o poză.  

Minnie, cațelușa familiei / Sursa foto: Instagram

Ava și Reese, au pozat în pulovere de Crăciun similare, spre deliciul fanilor care au sesizat pe bună dreptate că cele două par surori. Deși diferența de vârstă este considerabilă, se știe că Reese se menține mai tânără decât este cu adevărat datorită exercițiilor fizice regulate și a vizitelor la spa. 

În poze a apărut și simpaticul cățel al familiei, Minnie, care se pare că se bucură de primul Crăciun în familie. 

 

Cum arată și cu ce se ocupă mama lui Elon Musk la 72 de ani. E de-a dreptul uimitoare!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre