Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum arată Jay Leno astăzi, după ce a suferit arsuri grave la față. Joe Biden a intervenit pentru el

Cum arată Jay Leno astăzi, după ce a suferit arsuri grave la față. Joe Biden a intervenit pentru el
În noiembrie 2022, Leno lucra la o mașină în garajul său din Burbank, iar o conductă de la motor a explodat. Combustibilul fierbite care s-a și aprins i-a ajuns pe față, pe mâini și pe piept. Comediantul a fost dus de urgență la spital și a fost supus mai multor proceduri medicale.

Leno a petrecut nouă zile la Centrul de arși Grossman al Spitalului West Hills din Los Angeles, unde medicii și asistentele au stat non stop lângă el și i-au oferit cele mai inovatoare tratamente. Chipul i-a fost grav afectat de arsuri, însă iată că noile tratamente medicale fac „minuni”. Comediantul arată fantastic de bine, pe fața lui nefiind vizibilă nicio urmă a acestei experiențe oribile.

Trei luni a durat vindecarea ranilor.

În timpul unei apariții în emisiunea „The Kelly Clarkson Show”, Jay Leno, în vârstă de 72 de ani, a invitat pe scenă echipa de la Grossman Burn Center – formată din doctorul Peter Grossman și trei asistente medicale, Karen, Alyssa și Amy – pentru a le surprinde cu o excursie de patru nopți în Bahamas.

Jay, la externe, după 9 zile petrecute în spital.

Comediantul a spus că „medicii câștigă bani destul de buni” pentru munca grea pe care o fac, dar asistentele „sunt remunerate mai puțin pentru serviciile lor”. Vedeta a explicat că a vrut să facă ceva special pentru oamenii pe care el și prezentatoarea Kelly Clarkson i-au descris ca fiind îngeri. „Sunt ca cei mai buni oameni din toate timpurile”, a exclamat Leno.

Mesajul de la Joe Biden

Deși l-a descris pe Leno ca fiind un pacient grozav, în timpul apariției sale, doctorul Grossman și-a amintit un moment în care fostul prezentator de talk-show a încercat să-l intimideze cu ajutorul președintelui Statelor Unite.

„Când l-am văzut pentru prima dată pe Jay am fost puțin neliniștit, deoarece avea arsuri ceva mai semnificative decât speram”, și-a amintit medicul. „Știți, este Jay Leno, e o față pe care toată lumea o recunoaște”, a adăugat medicul.

Așa arată Jay Leno acum.

De asemenea, a fost dezvăluit și modul în care președintele Biden a jucat un rol în recuperarea legendei The Tonight Show la spital. Grossman a spus că Leno a scos telefonul și a pornit un mesaj vocal pe care l-a primit de la președintele SUA. Joe Biden îi trimitea gânduri și rugăciuni în urma accidentului său.

„În timp ce ieșeam din camera lui pentru prima dată, Jay spune: „Hei, doctore, ascultă asta!”, așa că își deschide telefonul mobil și spune: „Hei Jay, sunt Joe. Vreau doar să-ți spun că sunt în Indonezia acum, dar mă gândesc la tine. Am auzit despre accidentul tău și mă rog pentru tine'”, iar Jay spune: „Nu-i așa că e frumos?”.

Jay Leno și Joe Biden sunt prieten la cataramă.

„Mă îndepărtez și îmi spun: Ăsta e președintele Statelor Unite!”, a râs el, deși recunoaște că mesajul a pus „puțină presiune” asupra sa.

Din fericire, Leno s-a recuperat total și chipul lui celebru va fi văzut din nou pe micile ecrane.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre