Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum arată la 83 de ani celebra actriță Faye Dunaway. Blonda superbă din „Bonnie și Clyde” a rămas o amintire

Cum arată la 83 de ani celebra actriță Faye Dunaway. Blonda superbă din „Bonnie și Clyde” a rămas o amintire
Superba blondă din filmul „Bonnie și Clyde” a rămas doar o amintire. Iată cum arată acum, la 83 de ani, actrița Faye Dunaway, care a interpretat rolul feminin din celebrul film.

Bonnie și Clyde” a fost unul dintre cele mai cunoscute filme din anii ’60. Faye Dunaway și Warren Beatty, cei care au dat viață personajelor principale, erau printre cei mai în vogă actori ai vremurilor. În timp ce Warren Beatty are acum 87 de ani, Faye Dunaway a ajuns și la ea la vârsta de 87 de ani. Cu toate că actrița se ține bine, blonda superbă din film a rămas o amintire. 

Deși nu mai este tânără, totuși Faye Dunaway și-a păstrat frumusețea, chiar și la vârsta înaintată. În cadrul ultimei sale apariții, actrița a lăsat o impresie plăcută prin vestimentația tinerească pe care o purta, dar și prin stilul relaxat și vesel pe care l-a adoptat. 

Faye Dunaway își promovează documentarul despre viața ei 

Zilele acestea, celebra actriță promovează documentarul despre viața ei, „Faye”, care a beneficiat inclusiv de apariții ale unor actori precum Sharon Stone și Mickey Rourke, care au acceptat să vorbească despre ea. 

Faye Dunaway a dat autograf fanilor, zâmbind și îmbrăcată într-o ținută casual și tinerească.
Foto: DailyMail

După apariția la o emisiune TV, unde se afla pentru promovare, Faye s-a întâlnit cu fanii la ieșire, astfel că a rămas să semneze autografe. Șic și elegantă, într-un costum negru, lejer, asortat cu o cămașă albă, Dunaway a optat și pentru confort, așa că s-a încălțat cu pantofi sport pentru a se deplasa mai ușor. Cu un zâmbet larg pe chip și cu părul lung lăsat pe umeri, Faye a semnat fericită autografe.

Actrița a recunoscut că suferă de tulburare bipolară 

În cadrul documentarului pe care tocmai l-a lansat, Faye Dunaway a recunoscut că se luptă de mulți ani cu o afecțiune psihică, tulburare bipolară. Printre altele, actrița a vorbit și despre copilăria ei agitată, cu un tată alcoolic și scandalagiu și o mamă prea severă.  

În documentarul abia lansat, Faye Dunaway a recunoscut că suferă de tulburare bipolară
Foto: DailyMail

De-a lungul carierei sale, Dunaway a fost și premiată cu un Oscar, pentru rolul din „Network”. 

„Umbla vorba că acela a fost anul meu, dar când mi-au rostit numele (n.r. la gala Oscar), a fost un moment incredibil. Am sărit de pe scaun și cumva am ajuns pe scenă. E ceva important, nimeni nu-ți poate lua asta”, a spus ea în cadrul unei emisiuni recente. 

Două căsătorii și un singur copil 

Faye Dunaway a fost căsătorită de două ori. Primul soț al actriței a fost cântărețul Peter Wolf, cu care aceasta a stat din 1974 până în 1979. Ulterior, în 1983, Faye s-a căsătorit cu fotograful Terry O’Neill, care i-a dăruit singurul ei fiul, pe Liam. Mariajul însă a ținut doar patru ani, iar cei doi s-au despărțit în 1987. 

Faye Dunaway a ajuns celebră datorită rolului din „Bonnie and Clyde” (1967), peliculă în care a jucat alături de Warren Beatty. Rolul i-a adus și prima nominalizare la Oscar la vremea respectivă. Primul trofeu l-a câștigat însă abia în 1977, datorită rolului din „Network”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre