Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum arată mireasa cu 168 de domnișoare de onoare. A intrat în Cartea Recordurilor. Foto

Cum arată mireasa cu 168 de domnișoare de onoare. A intrat în Cartea Recordurilor. Foto
În timp ce pentru o mireasă din România abia reușește să adune două, trei domnișoare de onoare, o femeie din Texas a avut la nuntă nu mai puțin de 168.

Toate cele 168 de domnișoare de onoare care au fost prezente la nunta miresei au fost îmbrăcate în rochițe negre și au fost încălțate cu pantofii de culoare roșie.

Alegerea numărului de domnișoare de onoare este o dilemă cu care multe viitoare mirese se confruntă la un moment dat. Este greu să te hotărăști cine va prelua rolul râvnit de domnișoară de onoare, mai ales atunci când ești prinsă între un grup mare de prieteni și rude.

Mireasa cu 168 de domnișoare de onoare la nuntă

Tina Askles din Killeen, Texas a ales nu mai puțin de 168 de prietene. Femeia s-a căsătorit la Safety Harbor Resort din Tampa Bay, Florida, pe 18 aprilie 2015, după ce s-a întâlnit cu soțul ei timp de 12 ani. Tina este membră a Asociației Americane a Femeilor de Afaceri, la care a aderat în 1999.

Toate doamnele au fost entuziasmate

„De-a lungul anilor, mai multe dintre surorile mele de la ABWA au spus că vor să fie domnișoare de onoare atunci când, în sfârșit, ne-am căsătorit”, a spus mireasa. Fiecare dintre domnișoarele de onoare a fost invitată prin intermediul unui chat ABWA și a acceptat cu plăcere.

Tina a anunțat pe toată lumea în octombrie 2014 că ea și soțul ei se vor căsători pe 18 aprilie 2015. Astfel, domnișoarele de onoare au avut suficient timp pentru a-și coordona participarea. Tina spune că toate femeile au fost foarte entuziasmate și au petrecut luni întregi pe chat vorbind despre unde și-au găsit ținutele, pantofii și accesoriile.

De ce ales culorile negru și roșu

„Participam la o conferință ABWA în Safety Harbor și am decis să ne căsătorim la locul de desfășurare a evenimentului după ce conferința s-a încheiat”, a mai spus Tina. Deoarece culorile ABWA sunt roșu și negru, mireasa a ales ca domnișoarele de onoare să poarte ținute negre cu bijuterii și spectacole roșii.

Mireasa cu 168 de domnișoare de onoare

Fiecare dintre ele a purtat câte o garoafă albă, care reprezintă ABWA. Printre cele 168 de domnișoare de onoare s-au numărat sora Tinei, două verișoare și nepoata ei. De asemenea, la nuntă au mai fost prezente alte aproximativ 180 de persoane, inclusiv prietena Tinei, Valerie, care i-a fost domnișoară de onoare. Mai multe dintre domnișoarele de onoare au ajutat, de asemenea, la coordonarea procesiunii, ghidându-i pe ceilalți.

„Numărătorii oficiali au fost primarul și consiliera din Safety Harbor”

Tina spune că au existat provocări minime atunci când a fost vorba de atâtea domnișoare de onoare, deoarece majoritatea dintre ele sunt personalități de tip A și au făcut procesul foarte ușor. Cu toate acestea, aspectul documentației pentru obținerea titlului de record s-a dovedit a fi oarecum dificil.

„Numărătorii oficiali au fost primarul și consiliera din Safety Harbor. Comandantul postului Legiunii Americane a fost, de asemenea, unul dintre ei, deoarece amândoi suntem veterani”, a declarat Tina. După nuntă, Tina și o mulțime de domnișoare de onoare au sărbătorit căsătoria cu o cină și băuturi și chiar au împărtășit evenimentul pe rețelele de socializare pentru cei care nu au putut participa.

Tina este încântată să dețină un titlu Guinness World Records, deși nu a crezut niciodată că va avea unul. „Întotdeauna îmi plac evenimentele de masă. Dar nu am visat niciodată că voi participa la unul”, susține mireasa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre