Apartamentul are aproape 300 mp și o panoramă superbă, la ocean, vizibilă de pe toate cele trei balcoane. Penthouse-ul s-a vândut cu tot cu mobilierul de lux din dotare. Acesta a fost achiziționat de la Fendi. Fiecare cameră e tapetată diferit cu mătase, bambus sau bumbac.
„Facilitati de 5 stele. (…) Dispozitive de iluminat cu cristale Swarowski, zonă de relaxare, bucătărie de lux, podea din marmură şi lemn, fiecare cameră (n.r. sunt trei dormitoare) cu baia ei proprie, sală de conferinţe şi biliard, cameră media” – așa era caracterizat apartamentul pe site-urile de imobiliare.
La începutul anului penthouse-ul a fost la vânzare, pentru 2.200.000 de dolari, cu 800.000 de dolari mai puţin decât prima oferă, de anul trecut. De fapt, locuința e listată de agenți de opt ani. Nu s-a vândut până acum, iar Borcea a decis să mai lase din preț.
Cine. CEO-ul care a cumpărat penthouse-ul lui Borcea
De data aceasta a avut noroc și a găsit cumpărător. Luxosul penthouse a fost cumpărat de CEO-ul uneia dintre cele mai mari companii de produse farmaceutice din lume. Chiar dacă a lăsat din preț, Borcea a câștigat, pert total, cam 500.000 de dolari. El a achiziționat penthouse-ul din Miami în 2011, cu 1,45 milioane dolari.
Imobilul a fost scos la vânzare 6 luni mai târziu, cu același preț, dar nu s-a dat. Astfel, penthouse-ul a fost dat spre închiriere, contra 9000 de dolari pe lună. Anual, Borcea a plătit pentru acesta un impozit de 35.000 de dolari. Viitorii proprietari vor avea acces și la cele două centre de fitness ale comlexului rezidenţial în care se găsește apartamentul, precum şi la terenurile de tenis şi baschet aflate în curtea interioară a imobilului.
Amintim că doi dintre copiii lui Cristi Borcea, George Alexandru şi Gloria Elena, cei doi copii pe care i-a făcut cu Alina Vidican, sunt născuți în Miami şi sunt cetăţeni americani.
Sursa foto: Kanal D, Instagram
O actriță româncă a făcut foamea în tinerețe. A mărturisit tot
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook