Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum arată viața de mămică a lui Gigi Hadid în toiul alegerilor „Trump-Biden”

Cum arată viața de mămică a lui Gigi Hadid în toiul alegerilor „Trump-Biden”
Gigi Hadid le-a arătat fanilor ei de pe Instagram viața ei de proaspătă mamă, povestindu-le că a votat cu fiica ei lângă ea. Supermodelul a postat pe Instagram un selfie în care purta un tricou negru, pe care scria cuvântul „vot”.

„Am votat săptămâna trecută cu fiica mea lângă mine”, a scris Gigi Hadid în descriere.

Hadid nu a spus ce candidat a susținut, dar a spus că a votat „pentru o America mai bună” pe care vrea să o vadă fiica ei.

Gigi Hadid a născut în septembrie

Ultima dată când Hadid a distribuit o postare publică despre fiica ei pe Instagram a fost când și-a anunțat nașterea, pe 23 septembrie.

„Fata noastră s-a născut în acest weekend și deja ne-a schimbat lumea. Deci, sunt îndrăgostită”, a scris ea.

https://www.instagram.com/p/CGvxWUtnVZl/?utm_source=ig_web_copy_link

În cea mai recentă postare a sa, Gigi Hadid a spus că exprimarea votului nu a fost doar pentru ea și fiica ei, ci „pentru colegii americani mai puțin privilegiați, cu speranță pentru o națiune unificată, care este empatică și pentru un lider care este milos.”

Supermodelul și-a încheiat postarea încurajându-i pe fani să voteze, fie că trimit un vot prin corespondență, fie că fac un plan pentru a vota în ziua alegerilor sau înainte de 3 noiembrie.

Mesajele despre vot, pe care vedetele le postează pe Instagram

Anul acesta, o serie de alte vedete și-au povestit planurile de vot fanilor lor, prin intermediul rețelelor sociale.

De exemplu, Blake Lively și Ryan Reynolds au pozat în imagini cu plicurile pentru buletinele de vot. Reynolds, care s-a născut în Canada, a scris că a fost prima dată când a votat în America. Lively a devenit virală pentru că pare că și-a desenat pe fotografia postată o pereche de tocuri.

https://www.instagram.com/p/CGqFSgqAbeo/?utm_source=ig_web_copy_link

Alte vedete au postat pe rețelele de socializare părerile personale despre vot și au vorbit despre candidații pe care îi susțin. De la Taylor Swift, care a pozat biscuiți decorați cu logo-ul lui Joe Biden și Kamala Harris, până la Jennifer Aniston, care a postat o fotografie care o arată plasând buletinul de vot la locația drop-off, împărtășind sprijinul ei pentru Biden și Harris.

De ce s-a supărat iubita lui Răzvan Simion

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre