Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum atrageți sporul de partea dumneavoastră în această toamnă

Cum atrageți sporul de partea dumneavoastră în această toamnă
Vă doriți o toamnă plină de bunăstare? Sfaturi utile pentru a avea spor în tot ceea ce faceți.

Ce trebuie să aveți în portofel ca să vă meargă bine în această toamnă? Cele mai bune soluții ca să vă meargă bine.

Cum atrageți sporul de partea dumneavoastră în această toamnă

Dacă vreți ca fericirea să nu vă părăsească și sporul să intre în casa dumneavoastră, nu mai țineți farfurii stricate sau crăpate. Este un mod extraordinar de a atrage prosperitatea, pentru că vesela spartă aduce ghinion. Din bătrâni se spune că și oglinda spartă poate duce la apariția problemelor. Pentru a îndepărta răul din viața dumneavoastră, dacă pățiți așa ceva, stropiți imediat cu aghiasmă și îngropați spărtura în pământ.

Puneți în portofel o bijuterie din aur

Dacă cineva v-a făcut cadou un portofel și nu are nici un ban în el, e bine să nu-l folosiți, pentru că veți avea pagubă la bani. Dacă dumneavoastră v-ați cumpărat un asemenea obiect, pentru a atrage norocul și prosperitatea, puneți în interior o bijuterie din aur, câteva frunze de mentă și puțină scorțișoară.

Nu lăsați pe masă bucăți de pâine

Și tot pentru prosperitate, nu e bine să lăsați pe masă bucăți de pâine. În plus, pâinea nu se aruncă niciodată la gunoi. Chiar dacă e mai veche, e bine să o dați păsărilor să o mănânce. Dacă ați observat că aveți pagubă la bani, puneți sare pe toate pervazurile din casă și lăsați așa până se rezolvă problema. Ulterior, o veți strange doar folosind mătura, niciodată mâna. Puneți într-o punguță duceți cât mai departe de casă.

Seara nu se dau niciodată bani

Potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, seara nu trebuie să dați niciodată bani, pentru că veți da afară bunăstarea din locuință. De asemenea, aceasta vă învață dacă vreți să atrageți banii să formulați clar ceea ce vreți și să spuneți cu voce tare, fiind extrem de încrezători. Nu în ultimul rând, un bambus cumpărat va aduce cu sine prosperitate în afaceri, dar și energie pozitivă și longevitate.

Sursă foto: sfatulparintilor

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre