Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum au pierdut Paul McCartney și soția sa 7 milioane de dolari. S-a întâmplat zilele acestea

Cum au pierdut Paul McCartney și soția sa 7 milioane de dolari. S-a întâmplat zilele acestea
Paul McCartney și soția sa, Nancy Shevell au o pierdere uriașă din vânzarea penthouse-ul de 15,5 milioane de dolari pe care l-au deținut la New York. Nu și-au imaginat că vor ajunge într-o situație de pierdere așa de mare.

Paul McCartney și cea de a treia sa soție, Nancy Shevell, și-au vândut apartamentul penthouse din New York pentru 8,5 milioane de dolari, a relatat Wall Street Journal.

Paul a mai fost căsătorit de două ori anterior, cu Linda McCartney din 1969 până în 1998 și cu Heather Mills din 2002 până în 2008.

Cântărețul Paul McCartney, acum în vârstă de 79 de ani, și soția lui de 62 de ani, au vândut locuința după aproape un an de când au listat proprietatea pe piață.

Paul McCartney și soția sa mai săraci cu 7 milioane de dolari

Cuplul a achiziționat apartamentul în 2015 pentru 15,5 milioane de dolari, acesta nefiind deloc mobilat. Apartamentul a fost listat spre vânzare de fostul Beatles în iunie anul trecut la 12 milioane de dolari.

Apoi a redus prețul la 10,5 milioane de dolari înainte de a-l vinde în cele din urmă cu 8,5 milioane.

În plus, locuința e complet mobilată. Pierderea este astfel, în fapt, mult mai mare de 7 milioane de dolari, scrie Daily Mail.

Dezvăluirile lui Ringo Starr

Vânzarea apartamentului său a venit la doar câteva zile după ce fostul său coleg de trupă Ringo Starr a vorbit despre originea piesei sale Octopus’s Garden și despre o conversație pe care a avut-o cu Paul McCartney, invitat fiind în podcastul  Jimmy Kimmel Live. „Am părăsit trupa pentru că nu credeam că mai fac parte din ea, cântam grozav” a explicat Ringo.

Ringo a spus că a bătut la ușa regretatului John Lennon și i-a spus că se simte exclus pentru că ceilalți trei membri ai trupei erau foarte apropiați. El a spus că a mers apoi la Paul McCartney să-i spună că nu se mai simte ca făcând parte din trupă. „Așa că am zburat în Sardinia.  Am spus că plec de aici, am plecat în Sardinia.  Am lucrat cu Peter Sellers, barca lui era acolo. (….) În acele vremuri era libertatea în Sardinia să fumezi droguri. Și am ajuns într-o dispoziție foarte grozavă, iar vremea era  grozavă”.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre