Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum își alină Adrian Alexandrov dorul de Elena Udrea. Iată și ce rugăminte a avut fostul politician în instanță

Cum își alină Adrian Alexandrov dorul de Elena Udrea. Iată și ce rugăminte a avut fostul politician în instanță
Fanii Elenei Udrea și al lui Adrian Alexandrov au rămas cu gura căscată. Nu știu ce să creadă după ce au văzut ce a făcut iubitul fostului ministru al Turismului.

Elena Udrea trăiește clipe de coșmar în închisoarea din Bulgaria, iar Adrian Alexandrov își vede liniștit de viața lui.

Cum își alină dorul Adrian Alexandrov de mama copilului său

Potrivit informațiilor oferite de Playtech, Adrian Alexandrov nu își plânge deloc de milă. Chiar dacă iubita lui suferă în arestul din Bulgaria, acesta își vede de viață și, recent, și-ar fi achiziționat o mașină de toată frumusețea care, spun sursele, ar fi costat în jur de 65.000 de euro. Se zvonește că ar fi vorba de un exemplar superb de la Tesla, Model 3.

Elena Udrea, chemată la proces chiar de Ziua Copilului

Pe de altă parte, fosta blondă a lui Traian Băsescu nu-și pierde speranța și speră ca toate lucrurile să revină la normal și să se întoarcă cât mai repede acasă. Chiar de 1 iunie ea a fost în fața judecătorilor în procesul de extrădare. Femeia i-a rugat pe magistrați să o lase să-și vadă familia și atunci a izbucnit în plâns.

Foto: Vlad Chirea

„Vreau să îmi văd familia. Vă rog, în primul rând pentru copilul meu, să dispuneţi o măsură care să-mi permită să îmi văd copilul, să stau cu copilul meu. Nu există riscul să plec din Bulgaria pentru că în momentul acesta este cel mai sigur loc pentru mine. În arest la Blagoevgrad, unde sunt, personalul de acolo este extraordinar, dar 99,99% din timp sunt singura femeie din arest”, a declarat Elena Udrea, în sala de judecată.

„M-au condamnat definitiv și m-au arestat”

”În acest dosar este a treia oară când statul român încearcă să mă aresteze. Prima dată în 2015, atunci când au apărut şi primele informaţii că sunt ameninţări la adresa vieţii mele. În 2018, când eu eram deja însărcinată în şase luni, în Costa Rica, şi aveam deja procesul pentru azil politic, m-au condamnat definitiv şi m-au arestat”, s-a mai plâns Udrea.

Sursă foto: playtech

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre