Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum își răsfață Elena Gheorghe fetița

Cum își răsfață Elena Gheorghe fetița
Îndrăgita Elena Gheorghe e plecată zilele acestea într-o vacanță care, cu siguranță, va rămâne de neuitat pentru ea și pentru familia ei. Fetița ei împlinește 4 ani.

Nu doar azi, pentru că e sărbătorită, ci, în general, să vedeți cum își răsfață Elena Gheorghe fetița. Cunoscuta artistă se află, împreună cu soțul ei și cei doi copii, în vacanță în Antalya. Pentru că micuța Amelie împlinește 4 ani, mama ei a avut grijă să o răsfețe cât a putut.

„La mulți ani, copilul meu drag și bun! 4 anișori de când ne aduci atâta bucurie în suflete.Te iubim mult și îți dorim multă sănătate și fericite, să fii toată viața ta cu zâmbetul tău frumos pe buze! Ești o minune!”, a scris Elena Gheorghe pe rețelele sociale, unde a distribuit două fotografii cu „păpușica”ei.

Înțepată de albină chiar de ziua ei

Din păcate, au existat și momente mai puțin plăcute de ziua micii Amelie. Sărbătorita a fost înțepată de o albină, în picior, astfel că la un moment dat nu a prea putut călca din fericire, nu este alergică la veninul de albine, astfel că incidentul cu „buba” a trecut rapid, mai ales că în resortul unde sunt cazați există nenumărate locuri de joacă fabuloase.

„Imediat după ce a fost înțepată de albină nu i s-a umflat, dar azi-noapte a început să se umfle un pic, azi-dimineață deja spunea c-o doare mai tare și că nu poate să calce pe talpă, așa că am fost la centrul medical din acest resort, a văzut-o un doctor. Ne-a spus să nu ne îngrijorăm și a dat-o cu un unguent”, a explicat artista.

Artista este fericită de vacanța pe care o are alături de familie. Este prima vacanță în patru pentru familia Elenei Gheorghe.

„Vacanța alături de copii este foarte obositoare, mai ales pentru părinți, însă este o experiență extraordinară. Pentru noi este prima vacanță în 4, pentru că de multe ori am fost cu bunicii, sau cu sora mea, sau cu fratele meu. De data asta suntem singuri. Este o experiență foarte frumosă pe care o să ne-o aduce aminte cu plăcere”, a afirmat îndrăgita cântăreață.

Sursa foto: Instagram

Oana Zăvoranu vrea să se facă „țâță de mâță”. Ce urmează să îmbunătățească la ea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre