Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum l-a surprins Naomi pe Florin Ristei. E numai bună de măritat!

Cum l-a surprins Naomi pe Florin Ristei. E numai bună de măritat!
Florin Ristei și frumoasa Naomi apar din nou împreună pe rețelele de socializare, confirmându-le fanilor că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

După ce cântărețul a povestit în cadrul emisiunii la care este co-prezentator despre cum și-a vizitat mama împreună cu o „colegă”, acum apare pe Instagram gătind cu Naomi. De asemenea, și ea a postat câteva imagini cu cina pe care o pregăteau împreună.

„Și m-a întrebat…colega cu care eram la mama acolo, m-a întrebat: cine este în poza asta că, parcă am văzut-o undeva. Și i-am explicat. Mama i-a arătat poze cu mine foarte vechi și am mâncat varză călită”, a povestit artistul, despre vizita la mama lui.

În cele mai recente postări pe rețelele de socializare, Ristei le-a arătat urmăritorilor săi cum pregătea un pui. În una dintre fotografiile distribuite pe Instagram Stories, cântărețul a pozat-o pe Naomi discret, din spate. 

Naomi, fată frumoasă și devreme acasă

După ce au terminat de luat cina, cântărețul le povestea fanilor despre plita pe care o folosește, sfătuindu-i să nu își cumpere niciodată una de sticlă, deoarece aceasta se curăță extrem de dificil. Ristei povestea supărat despre plita respectivă, pe care a și pozat-o să le dovedească.

„Deci voiam să vă zic, să nu vă luați niciodată, dar niciodată, plită din asta de sticlă pentru că… pentru că niciodată nu poți să o speli ca lumea”, a spus Ristei pe Instagram Stories.

Câteva ore mai târziu, Naomi a postat o fotografie cu aceeași plită, curată lună și bec! Ea a scris pe imagine „Risteiiii Retrage-ți cuvintele”, semne că artista nu este doar frumoasă și talentată, ci este și fată de casă. Ce să îi mai trebuiască acum lui Ristei? 

Johnny Depp a pierdut procesul cu ziarul The Sun, nu și cu fosta nevastă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre