Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum l-au atacat dușmanii pe Lino Golden. Abia s-a întâmplat

Cum l-au atacat dușmanii pe Lino Golden. Abia s-a întâmplat
Fostul „golden boy” al lui Alex Velea nu are liniște. Îmbogățit peste noapte, asaltat de fani, acesta are parte și de multă invidie. Iar efectele riscă să îl pună în pericol.

Un exemplu e cum l-au atacat dușmanii pe Lino Golden. Aseară, tânărul a relatat cele întâmplate. Era să o pățească rău de tot. Se pare că tânărul artist s-a ales cu oameni care îi poartă sâmbetele, și care nu se sfiesc să intervină în viața lui. De altfel, Lino Golden a spus de nenumărate ori că are, prin prisma meseriei sale, și oameni care-l bârfesc ori care-i vor răul. Și nu s-a înșelat deloc.

Când îi era lumea mai dragă, cântărețul a rămas cu mașina în pană. Dar asta pentru că s-a acționat în mod deliberat. Mai exact, cineva i-a înfipt un cui în roată. Fără să se gândească la faptul că, într-un anume context de împrejurări, acest lucru se putea lăsa cu un accident grav.

Cum l-au atacat dușmanii pe Lino Golden

Bolidul scump pe care îl conduce Lino Golden a fost avariat chiar în parcarea imobilului unde locuiește fostul protejat al lui Alex Velea. Semn că acele persoane care îi poartă pică cunosc toate detaliile din viața artistului. Ce mașină conduce, unde o parchează, unde locuiește, etc. Așa se face că, la scurt timp, a ajuns cu mașina într-un service auto.

Lino a avut și un mesaj pentru cei care l-au sabotat.

Direct de la service, Lino Golden nu a mai fost deloc atent la cuvinte și le-a răspuns dușmanilor cu vorbe grele. „Am luat un cui în roată la mine în parcare. În 2021 încă există țărani d-ăștia care pun cuie în roți intenționat”, a scris Lino Golden în dreptul fotografiei realizate chiar în incita service-ului auto, în timp ce aștepta ca bolidul său să fie reparat.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre