Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum petrec vedetele autohtone de Moș Niculae. Brad împodobit și cadouri inedite

Cum petrec vedetele autohtone de Moș Niculae. Brad împodobit și cadouri inedite
În noaptea de sâmbătă (5 decembrie) spre duminică (6 decembrie), cu toții l-au așteptat, cu sufletul la gură, pe Moș Nicolae. Chiar și vedetele și-au lustruit ghetuțele și le-au aranjat frumos în așteptarea cadourilor care urmau să vină din partea moșului.

Câteva dintre vedetele autohtone au luat azi cu asalt Instagramul, lăudându-se cu ce le-a adus Moș Niculae. Acestea au făcut bradul cu câteva zile în urmă și l-au așteptat pe Moș cuminți, cu ghetele la ușă.

Printre vedetele care au făcut bradul și au primit cadouri de la Moș Niculae se numără Alexia Eram, Andreea Esca,  Ela Crăciun, Andra și Adelina Pestritu. 

Andreea Esca, Moș Niculae pentru Alexia și Mario Fresh

Sursa foto: Instagram

Andreea Esca și Alexia Eram s-au pregătit încă de aseară și au petrecut în familie. Alexia a împărtășit pe Instagram încă de aseară o poză cu bradul mamei sale, aceasta fiind pentru ei Moș Niculae: “Big kids, Big feet. În rest, nicio diferență. Așteaptă să vin Moș Niculae”, a scris celebra prezentatoare pe Instagram, ținând să sublinieze că deși copiii ei au crescut, aceștia tot așteaptă ca ea să le umple ghetuțele. Ceea ce s-a și întâmplat în această dimineața, când Alexia și Mario Fresh și-au găsit încălțările pline cu cadouri.

Adelina Pestritu, cadou de lux 

Sursa foto: Instagram

Și Adelina Pestrițu s-a pregătit și a împodobit bradul, aceasta împărtășind poze încă de aseară cu fanii de pe rețeaua de socializare. În această dimineață diva a arătat internauților cadoul primit, o pereche de adidași de la un brand de lux cunoscut de care este foarte încântată. 

Andra, Adela Popescu și Ela Crăciun – Moș Niculae în familie 

Sursa foto: Instagram

Catalin Măruță și Andra au fost și ei “moși” pentru copiii lor, Eva și David. Aceștia s-au pozat cu mama lor în fața bradului în această dimineața, dar nu au dezvăluit ce cadouri au primit, spre deosebire de cei trei copii ai Elei Crăciun, care au alergat la șemineul atent împodobit de sărbătoare  cum s-au trezit  și și-au inspectat ghetuțele, ele fiind pline de dulciuri și jucării pe gustul fiecăruia. 

Sursa foto: Instagram

La Adela Popescu dimineața a început cu cadouri pentru cei mici, dar și pentru ea. Prezentatoarea a primit cadou seturi de cosmetice, dar și decorațiuni deosebite pentru pomul de Crăciun. 

Sursa foto: Instagram

 

Mariah Carey povestește cum a apucat-o panica pentru cumpărăturile de Crăciun din primăvară

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre