Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum reușește Cătălin Botezatu să facă bani pe bandă rulantă. Totul a început din noaptea de Revelion

Cum reușește Cătălin Botezatu să facă bani pe bandă rulantă. Totul a început din noaptea de Revelion
Cătălin Botezatu se numără printre vedetele care nu face niciodată rabat de la tradiții.

În noaptea de Anul Nou, vedetele au întotdeauna grijă să țină cont de superstiții. La ce a recurs Cătălin Botezatu.

Cum reușește Cătălin Botezatu să facă bani pe bandă rulantă. Totul a început din noaptea de Revelion

Unul dintre cei mai de succes designeri ai lumii, dar și un bărbat mult dorit de doamne, Cătălin Botezatu a declarat că are un obicei la care nu renunță niciodată în noaptea dintre ani. Pentru că permanent și-a dovedit eficacitatea. Acesta și-a pus bani în pantofi și a călcat pe ei. Mai mult de atât, nu a uitat să consume și 12 boabe de struguri și și-a pus 12 dorințe, fiind convins că se vor împlini.

„Se spune că este bine să calci pe bani în noaptea dintre ani, pentru a avea parte de e”

„De Revelion obișnuiesc să mănânc câte 12 boabe de struguri deoarece am constatat de-a lungul anilor că îmi aduce foarte mult noroc acest obicei. (…)

Îmi pun bani în încălțări sau în șosete deoarece se spune că este bine să calci pe bani în noaptea dintre ani, pentru a avea parte de ei.”, a declarat simpaticul designer.

Ce dorințe și-a pus pentru 2022

Cătălin Botezatu vrea ca în anul care tocmai a venit să aibă același spor la muncă ca până acum și să rămână un nume important în modă. El are multe proiecte pe care abia așteaptă să le arate tuturor, dar în același timp, încă speră că va veni în viața lui femeia pe care și-o dorește atât de mult și va reuși să-și întemeieze familia la care speră.

„Îmi doresc sănătate, îndeplinirea proiectelor și fericire. Știi cum e la mine, să arăt și să demonstrez ceea ce pot. (…) Am o familie extraordinară, tot ce îmi doresc”, a mai spus Cătălin Botezatu. După cum ne amintim, el la fiecare început de an spune că își dorește să întâlnească femeia visurilor sale, dar, până acum nu a avut norocul ăsta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre