Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum vrea Iulia Vântur să-i atragă atenția lui Salman Khan. Are planuri mari în 2024

Cum vrea Iulia Vântur să-i atragă atenția lui Salman Khan. Are planuri mari în 2024
Apariția Iuliei Vântur, iubita lui Salman Khan, pe rețelele de socializare le-a dat palpitații fanilor, care au crezut că, în sfârșit, vedeta și-a văzut visul cu ochii. Ce planuri și-a făcut vedeta pentru anul în care tocmai am intrat.

Sunt ani buni de când Iulia Vântur se iubește cu starul de la Bollywood, Salman Khan, iar cererea în căsătorie se lasă așteptată. Fanii însă au crezut că minunea s-a întâmplat când au văzut cum a apărut aceasta pe rețelele de socializare.

„Să fiți sănătoși, inspirați în tot ce faceți și să trăiți momente memorabile”

Ca o adevărată prințesă. Așa a arătat Iulia Vântur îmbrăcată într-o spectaculoasă rochie de mireasă pe rețelele de socializare, iar fanii au crezut că a făcut pasul cel mare. Din păcate, a fost doar o ședință foto, pentru că nici acum Salman Khan n-a făcut gestul mult așteptat de toată lumea. „La mulți ani, dragilor! La mulți ani vouă, celor ce purtați numele Sf. Ioan!

Să fiți sănătoși, inspirați în tot ce faceți și să trăiți momente memorabile, care să vă umple sufletul de bucurie”, a fost mesajul Iuliei Vântur în dreptul imaginii postate. Oare ce-o fi spus Salman Khan când a văzut cât de frumoasă este iubita în rochia de mireasă? O fi înflorit vreun gând?

„Da, îmi doresc un copil

Deși părinții Iuliei Vântur își doresc din suflet ca fiica lor să se așeze cât mai repede la casa ei, vedeta spune că mariajul nu e o prioritate și poate să stea și nemăritată. Pentru că tot ce e important pentru ea, este să simtă fericirea prin toți porii. În schimb, iubita lui Salman Khan își dorește enorm un copil.

Iulia Vântur a recunoscut: vrea un copil! Sursă foto: Facebook

„Părinții mei au înțeles că e important să fiu fericită, nu măritată”

„Da, îmi doresc un copil, e dar de la Dumnezeu. Când se va întâmpla, voi primi cu bucurie. Avem atâtea exemple de femei care au reușit să îmbine foarte frumos profesia și familia. Cred că mă voi descurca foarte bine. Părinții mei au înțeles că e important să fiu fericită, nu măritată!”, a declarat cântăreața.

„Încerc să îi conving și pe ai mei să vină în India”

Cu ceva timp în urmă, Iulia a mărturisit că-și dorește enorm ca părinții să vină în India, alături de ea, însă aceștia se lasă cu greu convinși.

„Mă simt ca acasă în India. Am o nouă familie, care m-a „adoptat” și pentru care sunt foarte recunoscătoare. Care mă face să mă simt iubită. Mă simt de-a casei, de-a familiei. Și e atât de frumos să ai o familie care petrece timp împreună, care sărbătorește totul împreună și se susține în momente dificile.

Încerc să-i conving și pe ai mei să vină în India, să stea cu mine aici mai mult. Însă greu îi scot pe ai mei din cuibul lor”, a mai spus Iulia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre