Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Negru a dat-o de gol pe Iulia Vântur. Au ieșit la iveală lucruri șocante despre Salman Khan

Dan Negru a dat-o de gol pe Iulia Vântur. Au ieșit la iveală lucruri șocante despre Salman Khan
Când a anunțat că va pleca din România și a ales să trăiască în India, toată lumea a fost șocată. Dar Iulia Vântur, femeie hotărâtă, nu a dat înapoi.

Începutul a fost foarte greu pentru Iulia, pentru că indienii au privit-o nu așa cum nu și-a dorit, dar acum pare că lucrurile s-au schimbat.

Prejudecățile indienilor în ceea ce o privește pe Iulia Vântur s-au dus și a început, în sfârșit, să fie recunoscută la adevărata sa valoare. Dar pentru asta a trebuit să sufere, însă Salman Khan i-a oferit tot ajutorul pentru a-și face un nume în actorie și industria muzicală.

„Pentru ei, eram o simplă fată care voia să fure „giuvaierul” națiunii”

„E o sabie cu două tăișuri. (…) Oamenii ignoră talentul tău sau lucrurile de care ești capabil și spun că e totul datorită conexiunii. Mi-a luat ani de zile să dovedesc că merit locul în care sunt, că am lângă mine un om care să mă ghideze, să mă susțină.

Oamenii habar nu aveau cine sunt. Nu știau trecutul meu profesional. Nu știau nimic de mine. Pentru ei, eram o simplă fată care voia să fure „giuvaierul” națiunii”, a mărturisit Iulia Vântur, în urmă cu mai multă vreme.

Ce poreclă i-au dat indienii

Plecat recent într-un concediu în India, prezentatorul Dan Negru a fost întrebat dacă o cunoaște pe Iulia Vântur și a rămas surprins când a auzit ce poreclă i-au dat indienii frumoasei românce.

„Am sunat-o pe Iulia Vântur din New Delhi și i-am spus că un ghid cu care am fost la Taj Mahal, auzind că sunt din România, m-a întrebat dacă am auzit de Lula. Nu știam care Lula. Apoi, omul mi-a spus de Salman Kahn și mi-am dat seama că e vorba de Iulia. I-am povestit asta la telefon”, a declarat Dan Negru, pentru Unica.

De ce a făcut închisoare Salman Khan

Unul dintre cei mai bine plătiți și cunoscuți actori la nivel global, care a jucat în peste o sută de filme, Salman Khan, a avut și momente în care a trecut printr-o situație grea.

În anul 1999, când filma pentru Hum Saath Saath Hain, a fost acuzat alături de colegi că au rănit și braconat doua rase de antilope. Câțiva ani mai târziu, în aprilie 2018, a fost condamnat la cinci ani de închisoare, dar instanța de ședințe din Jodhpur i-a acordat cauțiune după ce a stat două nopți în închisoare.

A trecut cu mașina peste oameni care dormeau în drum

Un comportament ciudat a avut în 2002, când a trecut pur și simplu cu mașina peste câteva persoane care dormeau în fața unei brutării. Din păcate o persoană a murit și trei au fost rănite grav.

Și tot în 2002 a fost acuzat de părinții tinerei Aishwarya Rai s-au plâns că Salman Khan le-ar fi hărțuit fiica, dar el a negat. De asemenea, Salman a fost criticat pentru faptul că a încurajat monopolul și nepotismul în industria Bollywood.

Obsedat de pietre prețioase și săpun

Sunt puțini cei care știu că iubitul Iuliei Vântur crede cu tărie în pietrele norocoase și le poartă zilnic, inclusiv la filmări. Există surse care spun că actorul e pur și simplu obsedat de săpun, mai ales cel cu extract de legume și fructe și are o adevărată colecție.

Madame Tussauds din Londra are o statuie de ceară a lui Khan. Iubit de toată lumea și pus de indieni pe cel mai înalt piedestal, unul dintre famii lui a deschis un restaurant pe nume Bhaijaanz, cu interioarele unde pereții sunt împodobite salman Khan. De altfel, în meniu sunt incluse mâncărurile sale preferate.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre