Iulia Vântur și iubitul ei Salman Khan, în mijlocului altui scandal amoros. De data asta se invocă și violența

Iulia Vântur și iubitul ei Salman Khan, în mijlocului altui scandal amoros. De data asta se invocă și violența
Fosta iubită a lui Salman Khan, Somy Ali, îl acuză pe celebrul actor de la Bollywood de „abuz verbal, fizic și sexual”. Faptele ar fi avut loc în perioada în care aceștia formau un cuplu de tineri, abia ieșit din perioada adolescenței, respectiv în anii 90. Noile dezvăluiri făcute de Ali sunt „cireașa de pe tort” în linșajul mediatic de care, de luni bune, are parte cuplul Salman Khan – Iulia Vântur.

Mai multe publicații din India au început o terfelire mediatică a cuplului Salman -Iulia. Un  semnal a fost  la finele lunii decembrie, în ziua când celebrul actor și-a celebrat aniversarea a 57 de ani. Presa s-a grăbit să scrie că la petrecere au fost invitate și două din fostele iubite și că gestul acestuia ar fi fost o umilință pentru actuala parteneră, frumoasa româncă Iulia Vântur. Ba au fost avansate și informații că cei doi s-au despărțit. Ulterior, au apărut fotografii de la petrecere cu actorul tăind tortul lângă Iulia.

Trebuie aminti că româncă, ce e o apariție exotică în India, se bucură de un val de recunoaștere în cariera pe care o are în showbizul din țara ei adoptivă. Prin mai 2022, la o altă petrecere, presa indiană s-a grăbit să atragă atenția supra momentelor „tandre” dintre Salman Khan și o altă actriță, cei doi fiind filmați în timp ce se îmbrățișau extrem de afectuos.

Din nou stabilitatea relației dintre actor și Iulia Vântur a fost pusă sub semnul întrebării în luna decembrie, reamintindu-se o poveste veche cu o fostă iubită. Iar acum, una din fostele iubite ale vedetei de la Bollywood, care trăiește în America, a înregistrat un clip, pe care l-a postat pe rețelele sociale, acuzându-l pe Salman că a agresat-o în perioada când erau împreună, cu zeci de ani în urmă.

„Vreau ca Salman Khan să mărturisească despre abuzuri”

Somy Ali și Salman Khan se întâlneau în anii nouăzeci.  Au fost împreună câțiva ani și apoi s-au despărțit, brusc.  Acum Somy,  actriță, scriitoare, realizatoare de film, model și activistă, susține că și-a adunat în sfârșit puterea să vorbească despre abuzul pe care l-a suferit în timp ce forma un cuplu cu Salman Khan. Ea pretinde că Salman Khan a supus-o la abuzuri  verbale, fizice și sexuale, foarte brutale, scrie Geo.tv.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Somy Ali (@realsomyali)

Ea a susținut că i-au trebuit „douăzeci de ani” să scoată la iveală „adevărul” din cauza traumei. „Vreau ca Salman Khan să mărturisească despre abuzurile verbale, sexuale și fizice și vreau să își ceară scuze public, ceea ce, probabil, un egocentric și un narcisist nu le va face niciodată. Vreau ca India să poată urmări ce face No More Tears, pe ce mi-am dat cei 15 ani de sânge și sudoare lucrând și salvând peste 40.000 oameni.

Vreau ca domnul Khan să se privească în oglindă și să își pună această întrebare: Cum poți spune că nu m-ai lovit sau abuzat niciodată?  Cum poți trăi cu tine însuți, știind că am făcut aceste lucruri și le-am negat în mod flagrant. Să-ți fie rușine.  Sper că găsești harul în tine să-ți ceri scuze public și să mărturisești ceea ce ai făcut”, a spus Somy Ali în clipul postat pe contul ei de Instagram.

Salman Khan, lung șir de iubite înaintea Iuliei Vântur

Salman Khan a avut o serie de iubite înaintea Iuliei Vântur. În 1999, a început să se întâlnească cu actrița de la Bollywood Aishwarya Rai, de care s-a despărțit peste doi ani. Apoi a avut o relație cu Katrina Kaif. După ani de speculații, Kaif a recunoscut într-un interviu din 2011 că a avut o relație serioasă cu Khan timp de mai mulți ani, dar că aceasta s-a încheiat în 2010. Sangeeta Bijlani și Somy Ali au avut, de asemenea, relații serioase cu Khan la începutul anilor 90. Din 2012, Khan are o relație cu actrița română Iulia Vântur.

Salman Khan este una dintre cele mai mari celebrități din cinematografia indiană în acest moment. A jucat în nenumărate filme, și toate îi alimentează constant conturile. Salman Khan este cunoscut sub numele de Bhai și a avut un impact semnificativ asupra industriei bollywoodiene. Este de la sine înțeles că, de-a lungul timpului, multe femei frumoase au roit în jurul lui și și-au dorit o relație cu el.

Cum a ajuns Somy Ali iubita lui Salman Khan

În vârstă de 46 de ani, Somy Ali s-a născut în Karachi, Pakistan. La vârsta de 11 ani, Sony s-a mutat în SUA împreună cu mama și fratele ei. Când filmul lui Salman Khan, „Maine Pyaar Kiya”, a fost lansat în anul 1991, Somy Ali, care era atunci o adolescentă, s-a îndrăgostit de Salman Khan,  a abandonat studiile și a venit în Mumbai pentru a-l întâlni.

A participat la ședințe foto și la  multe petreceri în B-town pentru a obține un loc de muncă la Bollywood. În cele din urmă, a reușit să-l întâlnească pe Salman Khan în timpul uneia dintre petreceri și, la scurt timp, amândoi s-au îndrăgostit. Se spune că la momentul respectiv, celebrul actor plănuia nunta cu Sangeeta Bijlani, dar ar fi anulat-o, pentru a putea continua relația cu Somy Ali.

Somy Ali a rupt brusc relația cu Salman Khan și s-a mutat înapoi alături de familie, în SUA. Nimeni nu a știut care a fost motivul. Abia la ani buni distanță, mai exact prin 2021, într-un interviu, Somy Ali a recunoscut că Salman Khan a înșelat-o și că a avut o aventură cu Aishwarya Rai, iar acesta a fost singurul motiv pentru care a rupt relația cu el. Atunci nu a spus nimic despre violențe și abuzuri. Dar, cumva, interviul a fost începutul linșajului mediatic pe care presa indiană tabloidă îl face la adresa lui Salman Khan și al iubitei acestuia, exotica Iulia Vântur.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre