Incestul și abuzul din familia lui Michael Jackson. Scandalul a fost îngropat de cel mai influent om de la Hollywood

Incestul și abuzul din familia lui Michael Jackson. Scandalul a fost îngropat de cel mai influent om de la Hollywood
Familia starului Michael Jackson a devenit celebră, de-a lungul timpului, și pentru scandaluri sexuale. Sora artistului, La Toya, a mărturisit drama teribilă pe care a trăit-o în copilărie, fiind abuzată în mod repetat de propriul tată.

La Toya Jackson a dezvăluit la începutul anilor ’90, înainte de a-și acuza fratele, pe Michael Jackson, că „se culca cu băieței”. Ea a povestit că Joe, tatăl său, care era și managerul grupului pop al familei numit „The Jackson Five”, obișnuia să-și bată crunt copiii, dar și să-i agreseze sexual. Scandalul a fost îngropat rapid chiar de Joe Jackson, unul dintre cei mai influenți oameni de la Hollywood.

Atât, La Toya, cât și sora sa mai mare, Rebbie, au fost, se pare victimele propriului părinte.

La Toya Jackson, mărturii cutremurătoare despre tatăl său. Violurile repetate la care a fost supusă de la vârsta de 11 ani

În dezvăluirea sale, cântăreața, a susținut că totul a fost mai cumplit, deoarece mama sa, Katherine, știa că Joe își abuza sexual copiii. „Când tatăl tău se dă jos din patul în care stă cu mama ta și se bagă în patul uneia dintre fiicele sale și o auzi pe mama ta spunând: Asta te poate face să înnebunești…”.

În timpul promovării cărții sale, La Toya a apărut în reality show-ul american „Live with Regis and Katie Lee” , unde a povestit abuzurile pe care le-a îndurat în copilărie.

„Nu era doar abuz fizic, era și abuz psihic care este foarte deranjat. Pe lângă acestea, exista și abuz sexual” a mai spus aceasta, potrivit TheSun.

Rebbie a plecat de acasă

Din cauza acestei situații cumplite, sora sa, Rebbie, a fost nevoită să plece de acasă, pe când avea doar 16 ani. La Toya a confirmat că tatăl său a abuzat-o sexual și pe Rebbie.

Vedeta a mai spus că părintele a început să o violeze în momentul în care Rebbie a plecat de acasă, ceea ce însemnă că La Toya avea doar 11 ani când tatăl său a început s-o agreseze.

Despre sora sa, Janet, La Toya a explicat că nu știe dacă a fost abuzată, pentru că nu au discutat niciodată despre acest lucru. „Sper din suflet că nu”, a spus artista.

Și-a acuzat fratele de pedofilie

La Toya Jackson este cea care a vorbit despre „crimele împotriva unor copii inocenți” pe care fratele ei le-ar fi comis. După mai mulți ani în care a ales să tacă, sora lui Michael Jackson l-a acuzat pe star de pedofilie.

Rebbie Jackson

După ce a fost lansat documentarul HBO „Leaving Neverland”, în care existau acuzații de abuz sexual la adresa lui Michael Jackson, a apărut un interviu cu La Toya Jackson, pe aceeași temă..

 

Recomandarile noastre