Simona Ionescu / Redactor Șef

Cupidon și-a făcut de cap până la capăt la „Puterea Dragostei”

Cupidon și-a făcut de cap până la capăt la „Puterea Dragostei”
Pe 26 iulie, telespectatorii Kanal D vor afla deznodământul reality-show-ului matrimonial care a cucerit milioane de români și a creat adevărate comunități în mediul online. Cupidon și-a făcut de cap și în această perioadă, toți tinerii aflați în căutarea sufletului pereche în acest show au trecut printr-o serie de încercări și au trăit, în fața spectatorilor entuziasmul, dezamăgirea, supărarea sau fericirea de a fi îndrăgostit.

După luni de zile în care concurenții au avut parte de momente încărcate de emoții, tensiuni, surprize, cel de-al doilea sezon „Puterea Dragostei” se apropie de final.

„Pe măsură ce ne apropiem de Marea Finală, emoțiile, tensiunile cresc, cum e și firesc. Am trecut, alături de concurenți, printr-o mulțime de stări sufletești, m-am atașat de ei. Am suferit odată cu ei, m-am bucurat atunci când ei au avut motive să fie fericiți. Am asistat și la izbucniri ale orgoliilor, la dezamăgiri, pentru că e omenește să treci și prin așa ceva.


Semnele destinului. Actrița Naya Rivera cânta despre cum va muri tânără

Dieta cu supă de varză topește kilogramele


Pe 26 iulie vom află deznodământul, sunt extrem de emoționată și eu în așteptarea Marii Finale”, a spus prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea. După două sezoane „Puterea Dragostei”, Andreea Mantea se va întoarce acasă, împreună cu fiul sau David, care a fost alături de ea în Turcia, pe toată perioada filmărilor.

Reality-show-ul matrimonial „Puterea Dragostei” a avut un succes nebun, și va continua cu partea a treia. Pregătirile pentru următorul sezon au început deja. Acesta va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, vedetă care a devenit cunoscută publicului după ce a concurat în „Bravo, ai stil!”. Ea a prezentat, alături de Victor Slav, show-ul „Îmi place dansul!” și a fost realizatoarea și prezentatoarea rubricii „Secrete între fete”, din cadrul emisiunii „Teo Show”.

Sursa foto: Instagram / Andreea Mantea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre