Simona Ionescu / Redactor Șef

Curățați și purificați casa folosind camforul. Acest compus natural alungă orice energie negativă

Curățați și purificați casa folosind camforul. Acest compus natural alungă orice energie negativă
Pentru mulți, cuvântul „camfor” evocă imagini de naftalină înțepătoare ascunsă în podul bunicii. Dar utilizările camforului se extind mult dincolo de respingerea insectelor enervante, iar una dintre acestea este că purifică și curăță casa, alungând energiile negative.

Camforul, acest compus natural, derivat din copaci, a fost folosit de secole în diverse culturi în scopuri medicinale și casnice. Cum să curățați și să purificați casa folosind acest produs natural, scăpând de energiile negative.

Alungă energiile negative

Camforul este un solid ceros, inflamabil, transparent, cu o aromă puternică. Se găsește în lemnul de laur de camfor și, de asemenea, în arborele Kapur. Există o mulțime de beneficii spirituale ale arderii camforului. Camforul semnifică pozitivitatea și pacea și îndepărtează toată negativitatea din casă. Conform câtorva credințe hinduse, este folosit și pentru a le face pe plac zeilor. Specialiștii spun că arderea camforului semnifică unificarea cu Divinitatea. La fel cum arderea camforului nu lasă niciun reziduu în urmă, în același mod, aceasta semnifică arderea ego-ului nostru din interior.

Fumul camforului ucide bacteriile și virușii

Camforul alungă energiile negative

De asemenea, ajută la purificarea aerului din jurul nostru, conducând astfel la o viață fericită și sănătoasă în continuare. Aroma puternică a camforului ars ajută la uciderea bacteriilor și a virușilor, purificând astfel și mediul înconjurător.

Potrivit Vastu Shastra, o știință indiană străveche care promovează alinierea arhitecturii și a designului cu natura pentru a aduce prosperitate și pozitivitate în viața fiecăruia, aroma camforului are efect calmant și asupra minții și corpului. Și tot pentru a alunga energiile negative, se recomandă să ardeți seara, înainte de a adormi și cuișoare.  

Beneficiile difuzorului de camfor

Folosirea unui difuzor de camfor este o modalitate eficientă de a contracara energia negativă. Difuzorul eliberează aroma camforului în aer, ceea ce poate ajuta la purificarea mediului înconjurător. Adăugarea câtorva picături de ulei de camfor în apă și stropirea acesteia în jurul casei poate ajuta, de asemenea, la eliminarea energiei negative.

De asemenea, plasarea bilelor de camfor în dulapuri, dulapuri și sertare poate ajuta la păstrarea hainelor proaspete și fără insecte. Pe de altă parte, arderea împreună a camforului și a cuișoarelor aduce un bun aflux de bani sau bogăție.

Camforul contribuie și la o căsătorie trainică

Acest remediu cu camfor pentru bani este deosebit de util în cazul în care cineva are banii blocați undeva, de obicei în afaceri sau pentru cineva care se confruntă cu greutăți prin faptul că nu câștigă pe măsura capacităților sale meritorii. Unele practici culturale implică utilizarea camforului și a cuișoarelor și în căsătorie, concentrându-se pe construirea unei fundații puternice prin comunicare sănătoasă, valori comune și respect reciproc.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre