Simona Ionescu / Redactor Șef

Bârfiți cât mai puțin, dacă nu vreți să vă confruntați cu energii negative

Bârfiți cât mai puțin, dacă nu vreți să vă confruntați cu energii negative
Specialiștii spun că până la un punct, bârfa e chiar indicată. Trebuie să știți însă când să vă opriți, altfel veți putea avea diferite probleme.

Nu există om care să nu bârfească, dar puțină lume știe că aceasta ne poate aduce energii negative. Cum puteți să depășiți acest moment.

Bârfiți cât mai puțin, dacă nu vreți să vă confruntați cu energii negative

Totul în această lume e făcut din energie, dar aceasta poate fi de două feluri: pozitivă sau negativă. De aceea orice cuvânt ne poate schimba starea de spirit și chiar se poate ajunge până la a ne îmbolnăvi sufletul. Potrivit oamenilor de știință, orice gând pe care îl aveți, orice vorbă pe care o spuneți pleacă sub formă de energie către diferite persoane.

Acesta e motivul pentru care, spun oamenii de știință, trebuie să vă abțineți în a mai bârfi pe nimeni. Nici pe cei din familie, nici pe vecini, nici măcar pe cei care v-au greșit sau v-au făcut vreodată rău în viață. În caz contrar, veți atrage multe energii negative, cu care nimeni se joacă. Chiar dacă pare greu de crezut, dar chiar și disputele zilnice din familie nu sunt altceva decât atacuri energetice.

Nu uitați de imensa putere a lui Dumnezeu și rugați-vă

Când ceva simțiți că nu e în regulă cu dumneavoastră sau aveți o nevoie acută de a-i vorbi de rău pe cei din jur, cel mai bine ar fi să vă rugați. De asemenea, specialiștii în parapsihologie vă recomandă să vă imaginați că sunteți înconjurați de o aură, care vă protejează. În acest fel, nici cea mai mică vorbă care vine din exterior nu vă poate atinge și face rău.

Nu în ultimul rând, pentru a vă apăra împotriva energiilor negative e bine să purtați un cristal de cuarț programat, sau o brățară din cupru. Veți vedea singuri diferența. Fiecare începe schimbarea cu el însuși și doar atunci evoluția se petrece frumos.

Sursă foto: zenivers

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre