Anamaria Prodan dă noi motive de bârfă. Ce face singurică în Dubai

Anamaria Prodan dă noi motive de bârfă. Ce face singurică în Dubai
După luni de zile de circ în România legat de o presupusă separare de soțul ei, impresara a plecat departe.

Exact când soțul ei se plânge public că mama lui este grav bolnavă, Anamaria Prodan dă noi motive de speculații. Vedeta  ține cu dinadinsul să dovedească ce contează cel mai mult pentru ea.

Scandalul presupusului divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a atins proporții neașteptate săptămânile trecute.  Cei doi au ajuns să sune până și la 112, cerând ajutor din partea oamenilor legii. Între timp, impresara a ajuns citată martor la DNA, dar e în continuare în conflict și cu patronul clubului sportiv FCSB, Gigi Becali.

Colac peste pupăză, în presă s-a vehiculat și o presupusă amantă a soțului. Ea s-a ținut tare și a repetat, cu obstinație, ori de câte ori a putut și oriunde a fost posibil, că între ea și Reghe totul e minunat, că ei nu se desparte etc.

Anamaria Prodan dă noi motive de speculații

Exact când Reghe, dărâmat emoțional, și-a făcut curaj să explice lumii de ce se poartă aparte, și anume pentru vă mama sa are cancer, iar acest lucru îl bulversează total, Anamaria Prodan a decis să plece de acasă din România. S-a reîntors în locuința familiei din Dubai.

Anamaria Prodan s-a asigurat toată lumea vede cât de bine arată și cât de bine o duce în Dubai. Impresara a îmbrăcat o ținută cu animal print perfect mulată pe corpul ei perfect. Și-a asortat colanții și bustiera cu bijuterii scumpe la ambele încheieturi ale mâinilor și s-a filmat conducând  bolidul ei de lux. Mesajul ei pentru gurile rele e simplu și clar: chiar dacă are probleme în România, rămâne aceeași femeie puternică.

Anamaria Prodan a postat pe contul ei personal de Instagram mai multe fotografii și filmulețe cu ea din Dubai. S-a filmat conducând bolidul ei de lux pe străzile din Dubai, cu muzica la maximum, savurând viteza și aerul cald.

Nu se știe dacă și Laurențiu Reghecampf a însoțit-o sau nu în călătoria ei în Dubai, dar cert este că bărbatul nu apare în niciuna dintre fotografiile postate.

Sursa foto: Instagram

Chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea, cele mai precise urări pentru prietenul Scărlătescu

Recomandarile noastre