Anamaria Prodan cedează în fața amantei lui Laurențiu Reghecampf. A obosit să lupte

Anamaria Prodan cedează în fața amantei lui Laurențiu Reghecampf. A obosit să lupte
S-a săturat ca familia ei să tot fie expusă și a hotărât să pună punctul pe I. Anamaria Prodan a vorbit sincer despre o posibilă amantă.

Anamaria Prodan nu se mai ascunde. E pentru prima dată când vedeta vorbește sincer despre posibila infidelitate a soțului.

Anamaria Prodan cedează în fața amantei lui Laurențiu Reghecampf. A obosit să lupte

Anamaria Prodan nu mai poate să țină în ea. S-a hotărât să spună tot ce are pe suflet. A încercat mult timp să țină piept tuturor și să-i facă să creadă că trăiește și acum o dragoste ca-n povești. E pentru prima dată când impresara deschide subiectul care îi arde sufletul: infidelitatea lui Laurențiu Reghecampf. Într-un interviu acordat playsport.ro, Anamaria Reghecampf explică tot.

„Ce e în sufletul meu rămâne în sufletul meu”

”Mi-am crescut copiii după anumite principii, am vrut ca ei să se dezvolte într-un mediu sănătos, fericit. Și eu și Reghe am luptat pentru asta. Cum ar fi ca eu să încep să îmi denigrez soțul, să-l fac în toate felurile, să îl înjur? Nu, nu pot, asta nu am sa fac niciodată. Ce e în sufletul meu rămâne în sufletul meu.

Cine mă cunoaște bine, știe că eu continui să iau apărarea oamenilor dragi mie chiar și atunci când eu știu că ei au greșit. În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, eu am să-mi apăr soțul și am să încerc până în al 99 -lea ceas să îmi salvez familia, pe care știu că o țară întreagă a admirat-o și o admiră foarte mult”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru playsport.ro.

„De ce și-ar face de râs copiii, soția?”

Atunci când a fost întrebată despre presupusa amantă, Anamaria a declarat că vrea să trăiască cu imaginea acelui Laurențiu care o diviniza. ”Prefer să ignor pentru că mintea și sufletul meu își doresc cu ardoare să rămână cu imaginea acelui Laurențiu care mă iubea dumnezeiește, care mă divinizează și acum. Știu, vei avea o altă părere, dar asta simt și cred eu. Că soțul meu este incapabil să își trădeze familia în adevăratul sens al cuvântului.

Nu văd de ce un bărbat care și-a crescut copiii în spiritul tradiționalist al familiei, ar distruge acum totul în jurul lui pentru o femeie. Și nu orice femeie, ci una pe care o știe tot orașul. Am întrebat și eu cine sunt domnișoarele și mi-au spus, râzând, că le cunoaște toată lumea. De ce și-ar face de râs copiii, soția, de ce s-ar compromite în fața unei țări întregi, pentru așa ceva?

Oricâte aș afla, oricâte mi s-ar spune, nu pot să cred. Mă hrănesc cu toate amintirile frumoase, cu toate planurile noastre, cu tot ceea ce am construit în toți acești ani. Asta înseamnă el pentru mine. Poate pare greu de înțeles, sunt conștientă. Aceste rânduri vor putea fi înțelese doar de oamenii care au trăit în viața asta o poveste de dragoste imensă, înălțătoare.

Ceva ce nu poate fi exprimat în cuvinte. Povestea noastră de iubire este ceva mult mai presus de Raiciu, de “Gură de aur” și care mai sunt”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: Instagram

 

Recomandarile noastre