Ce a pățit iubitul prins cu amanta. Ramona Olaru și astrologul Bianca Nuțu strâng inele de logodnă

Ce a pățit iubitul prins cu amanta. Ramona Olaru și astrologul Bianca Nuțu strâng inele de logodnă
În direct, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru a recunoscut că a primit patru inele de logodnă. Dar nici acum norocul nu i-a bătut la ușă.

Și Ramona Olaru și astrologul Bianca Nuțu sunt femei cu lipici la bărbați. De ce nu sunt într-o relație?

Ramona Olaru și astrologul Bianca Nuțu se „bat” în inele de logodnă

Mai în glumă, mai în serios, Ramona Olaru a recunoscut că are acasă patru inele de logodnă cu diamante, pe care le-a primit de la diverși domni îndrăgostiți de ea la acea vreme. Din păcate însă, ceva n-a mers și tânăra a rămas doar cu bijuteriile. Și astrologul emisiunii Bianca Nuțu a spus că stă bine la capitolul inele de logodnă, dar nici ea n-a avut prea mare noroc.

În schimb, le-a recomandat doamnelor care trec prin situații de același gen și vor să scape de bijuterii, să apeleze la ea. Pentru că știe un „amanet bun”. La auzul acestor vorbe, Ramona a glumit, afirmând că nici un bărbat nu a supărat-o atât de tare, încât să renunțe la diamante.

„Am sărit poarta ca o doamnă”

Cu ceva timp în urmă, Bianca Nuțu a declarat, tot în direct, stârnind hohote de râs, că a trecut printr-un moment șocant, când și-a prins iubitul cu o altă femeie. „Într-o iarnă am primit un telefon cum că pârâtul este în casă cu altcineva. Mi-am luat o prietenă, pentru că așa se face în astfel de situații, îl faci de râs și în fața prietenilor.

M-am dus cu martora după mine în fața casei, am sărit poarta ca o doamnă, așa cum m-a învățat mama. Pentru că nu-mi răspundea la telefon, am rugat-o pe prietena mea să-i trimită câte un SMS la fiecare minut. Și să-i spună că voi sparge fiecare geam până când va ieși din casă. După două geamuri sparte, într-adevăr, a ieșit. Mai interesant este să a încuiat ușa și a lăsat-o pe tânăra nevinovată în casă. Și am plecat la domiciliu”, a spus aceasta, amuzată.

Sursă foto: Instagram