Simona Ionescu / Redactor Șef

Daliana Răducan spune povestea neștiută a inelului de logodnă. „Nu sunt perfectă”

Daliana Răducan spune povestea neștiută a inelului de logodnă. „Nu sunt perfectă”
Răzvan Simion și frumoasa lui soție, Daliana Răducan sunt un cuplu apreciat, dar și invidiat de multă lume. Designerul a spus recent povestea inelului de logodnă.

Daliana Răducan are un bărbat înțelept care a știut cum să facă cea mai frumoasă cerere în căsătorie. Ce s-a întâmplat cu inelul de logodnă.

Daliana Răducan: „Răzvan știe că inelul perfect este acela pe care eu îl aleg”

Bărbat romantic, Răzvan Simion reușește întotdeauna să o surprindă pe iubita lui soție, Daliana Răducan. Așa s-a întâmplat și cu cererea în căsătorie, făcută în cel mai frumos mod. Nu el a fost însă cel care a ales inelul de logodnă, ci chiar mireasa.

„Răzvan știe că inelul perfect este acela pe care eu îl aleg, așa că a fost înțelept și m-a surprins cu modul frumos în care m-a implicat, ținând cont de mine, fără să recurgă la clișee siropoase, care poate nu ar fi avut același impact. Nu sunt perfectă și mă bucur că a înțeles asta”, a mărturisit Daliana într-un interviu.

„Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție”

Inelul de logodnă al Dalianei Răducan a fost ales chiar de ea

„Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred în perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește, începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt.

Așa cum trandafirul Micului Prinț a ramas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil.

Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic”, a fost anunțul pe care l-a făcut Răzvan despre căsătorie.

Care sunt motivele de ceartă dintre cei doi soți

Chiar dacă spun că au o relație care tinde spre perfecțiune, și în cuplul Daliana-Răzvan există momente de tensiune. „Dacă muncim mult fără să mâncăm, dacă suntem nedormiți sau avem presiunea anumitor proiecte, există șanse să devenim arici. Partea bună este că nu se prea întâmplă simultan”, au recunoscut cei doi în interviul acordat Viva.ro.

Cine e gelosul în familie

Se spune că nu există iubire fără un pic de gelozie. Maturi în relație, Răzvan și Daliana spun că nu s-a pus problema de gelozie în cuplul lor, dar există un „atașament puternic, având focus important unul pe celălalt, dar noi nu o numim gelozie, ci mai degrabă atenție, ne place să ne dăm atenție”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri