Simona Ionescu / Redactor Șef

Daliana Răducan și Răzvan Simion n-au ales verighetele oricum, ci după o filozofie de viață. Viitoarea mireasă, uimitoare!

Daliana Răducan și Răzvan Simion n-au ales verighetele oricum, ci după o filozofie de viață. Viitoarea mireasă, uimitoare!
Prezentatorul de la Neatza numără zilele până când va deveni mire a doua oară în viață. Planurile sunt mari, vrea ca totul să fie perfect și are norocul că viitoarea soție e la fel de perfecționistă precum este și el.

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion, 43 de ani, se pregătește de nunta cu arhitecta Daliana Răducan, care este cu 10 ani mai tânără. Urmează o petrecere mare, vara aceasta. Cu foarte puțin timp înainte de nuntă, Daliana Răducan și Răzvan Simion au ales verighetele.

Viitoarea mireasă are chiar și o teorie interesantă legat de asta. Arhitectă specializată mai ales pe designul de interior, Daliana Răducan a devenit o adevărată vedetă de când este în relație cu simpaticul co-prezentator al celui mai urmărit matinal tv din România. Odată cu celebritatea au apărut și pretențiile sau, cel puțin, acestea au devenit vizibile.

Pentru pantofii de nuntă, Daliana a făcut cumpărături la Milano (Instagram)

Cu o educație solidă în zona de artă și estetică, Daliana Răducan știe ce vreade la viață, în general. Știe să se îmbrace, să își aleagă accesoriile, pentru un look, mereu fără cusur. A știut exact ce așteptări are de la rochia de mireasă pe care o va îmbrăca peste câteva zile, iar în ceea ce privește pantofii de nuntă, a decis să aleagă între Jimmy Choo și Chanel.

Daliana și Răzvan au ales verighetele. Mireasa are o teorie

La fel a știut ce vrea când vine vorba de verighete. Ea și viitorul ei soț au ales, ieri, verighetele. E o decizie importantă având în vedere că, cel puțin teoretic, ar urma să le poarte toată viața lor. Prin urmare, inelele trebuie să fie potrivite cu felul lor de a fi, cu încărcătura emoțională pe care le-o dau mirii, cu tot. În final, viitoarea familie Simion s-a decis.

verighete Daliana si Razvan Simion
Daliana Răducan și Răzvan Simion au ales un model simplu de verighete, din aur alb (Instagram)

Daliana e mereu uimitoare. Ea și Răzvan n-au ales verighetele oricum, ci după o filozofie de viață.

„Dacă aș fi făcut alegerea să mă căsătoresc la o vârstă fragedă, probabil că verigheta ar fi fost doar un element distinctiv. Astăzi, pentru mine, pentru noi, verigheta semnifică o decizie importantă, o alegere matură de a uni cele două universuri personale într-unul singur. Bijuteriile noastre nu sunt simple accesorii, ci o extensie a emotiilor noastre, a promisiunilor noastre, a daruirii noastre”, a dezvăluit Daliana Răducan. Ea a mai spus că pentru alegerea modelului perfect pentru ei au apelat la un „consultant bijutier”.

„Am evoluat mult împreună, suntem logodiți de aproape un an și urmează să ne căsătorim vara aceasta. Cred că el și-a dorit un companion de viață pe care să simtă că se poată baza, să se poată dezvolta, alături de care să știe că-și poate clădi o viață frumoasă”, a mai dezvăluit Daliana, recent, invitată într-un podcast.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre