Simona Ionescu / Redactor Șef

Cum se pregătește Răzvan Simion pentru nunta cu Daliana Răducan. Cine va fi cavalerul de onoare

Cum se pregătește Răzvan Simion pentru nunta cu Daliana Răducan. Cine va fi cavalerul de onoare
După o căsătorie care n-a mai funcționat și o relație cu Lidia Bubble care s-a terminat, Răzvan Simion și-a găsit femeia ideală. Prietenul lui Dani Oțil începe să se pregătească pentru nunta cu Daliana Răducan. Și-a ales cavalerul de onoare.

Răzvan Simion formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizz-ul românesc și se pregătesc de cel mai minunat eveniment: nunta. Iată cine va fi cavalerul de onoare.

Evenimentul e posibil să aibă loc în străinătate

Mai mică cu zece ani decât Răzvan Simion, Daliana s-a dovedit a fi femeia pe care prezentatorul și-a dorit-o dintotdeauna. E frumoasă, deșteaptă, delicată și a știut să-l facă să se simtă mai presus de toate un bărbat iubit. Îndrăgostiți iremediabil, cei doi au decis să facă cea mai frumoasă nuntă. Nu s-au decis dacă marele eveniment va avea loc în România sau în străinătate, dar pentru că sunt extrem de iubiți, lista de invitați se mărește de la o zi la alta.

„Dacă suntem puțini să încăpem, să fie onorant și pentru noi, afară”

„Ne gândim. Momentan, lista se tot mărește. Am vrut să facem ceva foarte mic, acum e ceva mediu. Sper să nu ajungă ceva foarte mare, ca la domnul Dan, ați văzut că el a făcut nuntă mare.

Daliana și Răzvan Simion se pregătesc de nuntă. Sursă foto: instagram

Nu, încă ne gândim (n.r. cu privire la locație). Poate afară, poate aici. Dacă suntem puțini să încăpem, să fie onorant și pentru noi, afară. Dacă suntem mai mulți, avem mulți prieteni care, culmea, ne amenință că dacă nu îi chemăm la nuntă se supără pe noi, ceea ce e dubios. În 2023, când primeai o invitație la nuntă, te cam lua cu rău. 300 de euro două sarmale, e mult”, a mărturisit Răzvan Simion într-o emisiune tv.

Băiețelul lui Dani Oțil va fi cavaler de onoare

În ceea ce privește părinții spirituali, Răzvan Simion a hotărât că nu sunt persoane din showbizz, dar cavaler de onoare și-ar dori să fie micuțul și simpaticul băiat al lui Dani Oțil, Tiago. „Nu sunt din lumea pe care ai putea-o cunoaște nașii. Cavaler de onoare l-aș pune pe Dănuț, dar cred că mai mult pe Tiago, fiul lui, că el a depășit vârsta la care să fie cavaler, mai ales de onoare”, s-a destăinuit prezentatorul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre