Simona Ionescu / Redactor Șef

Iubita lui Răzvan Simion, Daliana Răducan, se scaldă în lux. De Paște vor pleca într-un loc de vis, în care nu au mai fost până acum

Iubita lui Răzvan Simion, Daliana Răducan, se scaldă în lux. De Paște vor pleca într-un loc de vis, în care nu au mai fost până acum
De când e împreună cu Daliana Răducan, prezentatorul Răzvan Simion pare că a întinerit.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au o relație frumoasă și vorbesc despre următorul pas.

Iubita lui Răzvan Simion, Daliana Răducan, se scaldă în lux. De Paște vor pleca într-un loc de vis, în care nu au mai fost până acum

Daliana Răducan strălucește oriunde apare. Iubita lui Răzvan Simion are mare grijă de imaginea ei și nu se uită la bani când vine vorba să arate perfect. Recent, aceasta a fost văzută alături de prezentator la un eveniment organizat de un centru de înfrumusețare din Dorobanți.

Bruneta a a fost coafată și fardată ca la carte și a purtat un costum maro deschis, care i-a scos în evidență trupul perfect, dar și o geantă care a atras atenția tuturor. E vorba de o poșetă Christian Dior, modelul Caro, al cărei preț ajunge la aproape 4000 de euro. Nici Răzvan nu s-a lăsat mai prejos, colegul lui Dani Oțil optând pentru o ținută all black.

Paște fără copii

Recent, la Antena Stars, Răzvan a vorbit unde va petrece anul acesta Învierea Domnului. Prezentatorul a spus că va fi doar el cu Daliana, într-un loc de vis, întrucât copiii, Tudor și Ianca, au ales să fie cu prietenii.

„Mă duc în locuri interesante, frumoase, din păcate la o anumită vârstă copiii nu vor să mai facă sărbătorile cu părinții, au gașca lor de prieteni, se pleacă în excursii, iar atunci, așa ca bătrânii, în locuri interesante. În locul ăsta nu am mai fost.”, a spus Răzvan Simion.

Planuri serioase de viitor

Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, Răzvan a vorbit despre relația cu Daliana și a mărturisit că cei doi au planuri mari pentru viitor. „Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o.

Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: click

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre