Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Bittman mărturisește că a avut un moment de cumpănă în copilărie, din cauza tatălui său

Dan Bittman mărturisește că a avut un moment de cumpănă în copilărie, din cauza tatălui său
Invitat în podcast-ul lui Teo Trandafir, Dan Bittman a făcut deliciul internauților cu declarațiile făcute despre copilărie și părinți. Ce l-au forțat aceștia să facă.

Dan Bittman a avut o copilărie nemaipomenită, dar a existat o perioadă în care părinții l-au forțat să facă un lucru care nu i-a fost pe plac.

Idolul femeilor multă vreme, Dan Bittman rămâne un bărbat care întoarce și acum capetele doamnelor și domnișoarelor. Dar celebrul cântăreț nu a arătat mereu atât de bine. Recunoaște că în copilărie i-a plăcut mult mâncarea, așa că a fost „foarte grăsuț, nu grăsuț”, motiv pentru care colegii din Holograf l-au numit „barosane”.

„Îmi plăcea parizerul”

Chiar dacă „mâncam tot din farfurie” în copilărie, Dan Bittman avea și o preferință: parizerul. Iar l-a acest preparat delicios l-a învățat „bunica din partea mamei”. Și nu e mirare că băiatul mânca tot ce prindea, pentru că „mama era din Cluj și toate rudele erau din zonă”, și nimeni nu poate rezista delicioaselor preparate ardelenești.

Dan Bittman și-a povestit viața în podcast-ul lui Teo Trandafir

„Mă forțau să dansez, așa cum m-au forțat să fac vioară”

Provenind dintr-o familie de artiști, unchiul său, medic fiind fondatorul orchestrei medicilor, e lesne de înțeles că toată lumea a vrut ca și băiatul să intre în lumea muzicii. Dar niciodată nu i-a plăcut că a fost forțat să facă vioară, dar să și danseze pentru că „se dădeau petreceri acasă și se dansa. Țin minte că eu eram la nivelul picioarelor lor.

Vreo doi ani de zile a ținut, dar în al doilea an am aruncat-o cât am putut. Nu știu de ce nu s-a lipit de mine de nicio culoare”, s-a destăinuit artistul. Deși, atât tata cât și „unchiul tare simpatic, care era fratele tatălui” cântau la acest instrument. Dan Bittman își amintește și acum cu drag că „tata avea o colecție de viniluri”. „Ascultam muzică multă în casă. Se asculta și muzică clasică. (…) Nu mă gândeam că o să fiu vreodată ca ei sau că o să îmbrățișez meseria asta”, a declarat cântărețul cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre