Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Diaconescu revine în forță. Fostul patron al OTV e convins că va da lovitura din nou. E incredibil la ce s-a gândit

Dan Diaconescu revine în forță. Fostul patron al OTV e convins că va da lovitura din nou. E incredibil la ce s-a gândit
Dan Diaconescu nu se lasă. După ani în care n-a putut să mai facă nimic din ceea ce era obișnuit, a pus la cale o afacere cu adevărat incredibilă.

O nouă televiziune marca Dan Diaconescu? Așa se anunță. Unul dintre cei mai inventivi și creativi realizatori și prezentatori ai României vrea să rupă din nou gura târgului.

Dan Diaconescu revine în forță. Fostul patron al OTV e convins că va da lovitura din nou. E incredibil la ce s-a gândit

Inovator așa cum îl știe toată lumea, Dan Diaconescu le demonstrează încă o dată tuturor cât de valoros este. Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, acesta se pare că a pus bazele unei noi televiziuni cum n-a mai fost niciodată. Care are legătură cu Emiratele Arabe, acesta fiind motivul pentru care jurnalistul ar fi fost văzut de multe ori în Abu Dhabi. De altfel, din acel loc mirific, el le-ar fi spus prietenilor din online că le pregătește o mare surpriză.

Dan Diaconescu lansează CryptOTV

Televiziunea pentru care muncește acum Dan Diaconescu să o lanseze se va numi CryptOTV și va prima din lume care va fi dedicată exclusiv criptomonedelor. Și tot prima care se va baza pe tehnologia blockchain.

E clar pentru toată lumea că va fi o televiziune nișată, iar suma totală a investiției se ridică, din ceea ce spun sursele, la 100 milioane de dolari.

A obținut deja spațiul

Din ceea ce se aude până în acest moment, Diaconescu ar fi obținut sediul și se pare că va avea și spații dedicate conferințelor, unde se vor lansa și alte noi monede care se bazează pe tehnologia blockchian. Licența de emisie a fost obținută în Italia și va emite peste tot în lume din Abu Dhabi. Tot sursele spun că prezentatorii vor trebui să fie specialiști în domeniu și vorbitori nativ de limba engleză.

Televiziunea va emite 24 de ore pe zi și în limbile arabă, chineză, indiană sau spaniolă.

Anul trecut, Dan Diaconescu și-a lansat și o platformă de streaming și un NTF, un fel de Netflix românesc, DDHomeCinema. Din păcate, Dan Diaconescu nu va putea să dea nici un fel de declarații legate de presă până în anul 2025, întrucât mai are interdicție după ce a fost condamnat în România.

Sursă foto: moldova.europalibera

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre