Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Negru dezvaluie ce predicție i-a făcut Vadim Tudor în 2012. „A fost memorabil”

Dan Negru dezvaluie ce predicție i-a făcut Vadim Tudor în 2012. „A fost memorabil”
Unul dintre cele mai vizionate Revelioane pe care Dan Negru le-a făcut de-a lungul anilor la Antena 1 a fost cel în care l-a avut invitat pe regretatul Corneliu Vadim Tudor.

Într-o postare de pe contul său de socializare, celebrul prezentator și-a amintit și de o predicție pe care Vadim Tudor a făcut-o, privind arestarea unor producători și directori tv. Și iată că tot ce a spus fostul Tribun a fost real.

“De asta a acceptat Vadim invitația mea: ca să lupte cu ei măcar în audiențe”

Țin minte povestea unui revelion memorabil. Cel din 2012!  Când l-am invitat pe Vadim Tudor, m-a refuzat. Apoi, după câteva zile m-a sunat. „Puștiule, vin!”. O altă televiziune făcea atunci un revelion „Star Maraton” și așa am aflat, de la Vadim, că oameni importați din aceea tv urmau să fie inculpați într-un uriaș dosar de fraudă financiară, în care statul era furat cu sute de milioane. De asta a acceptat Vadim invitația mea: ca să lupte cu ei măcar în audiențe.

Revelionul cu el invitat a fost pe primul loc

„Puștiule, ne-a rămas strigatul de luptă al lui Avram Iancu: „No, gata! No, hai!” mi-a spus Vadim la filmare. Revelionul cu el invitat a fost pe primul loc.

L-am sunat a doua zi spunându-i audiențele. „Ține minte, puștiule: No, gata! No, hai! Altfel a fost degeaba”, mi-a răspuns. La doi ani, exact cum prevestea Vadim, directorii și producătorii tv erau arestați. Avea dreptate…L-am sunat din nou spunându-i că, deși nu-i cunoșteam pe cei arestați eram convis că printre ei sunt și profesioniști.

“Inculpații din cel mai cunoscut dosar de fraudă din istoria televiziunii din România”

„Puștiule, nu de profesioniști duce lipsa țara asta ci de caractere” mi-a răspuns citându-l pe Iorga. Nu știu și nici nu m-a interesat vreodată ce s-a întâmplat cu inculpații din cel mai cunoscut dosar de fraudă din istoria televiziunii din România. Or fi liberi? S-or fi retras din televiziune sau or mai face revelioane? Nu m-am intersectat niciodată profesional cu ei. Vadim nu mai e… Cum e țara?, au fost cuvintele lui Dan Negru.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre