Se zvonea despre Dan Negru că e cel mai zgârcit din showbiz. Acum toată lumea vrea să aibe conturile pline ca el. Iată cum face

Se zvonea despre Dan Negru că e cel mai zgârcit din showbiz. Acum toată lumea vrea să aibe conturile pline ca el. Iată cum face
A învățat de la cei mai buni și a ajuns cel mai bun. De când face emisiuni la Kanal D, Dan Negru e mai bun ca niciodată.

Dan Negru face parte din categoria prezentatorilor care spun întotdeauna lucrurilor pe nume, fără să le pese de consecințe. Și a avut mereu dreptate.

Dan Negru îi calcă pe urme tatălui său. Ce face prezentatorul în spatele copiilor 

A predat la multe școli private de televiziune, iar în prezent este profesor la Universitatea din Timișoara, la facultatea de jurnalism. De ce nu și-a făcut Dan Negru propria școală de televiziune? Răspunsul l-a dat chiar el, într-un interviu recent. “Sunt profesor asociat la Universitatea din Timișoara la facultatea de jurnalism și cred că adevărată școala acolo se face.

Am predat și la școli private intensive de televIziune, cele care în 3-4 luni scot un jurnalist de-a gata dar e greu ca în alea 3 luni de cursuri să poți să te alegi cu ceva.

Am avut oferte de la diferite companii să-mi deschidă ele școli de televiziune care să poarte numele meu dar am refuzat astfel de afaceri. Nu sunt un bun afacerist și nu aș face niciodată afaceri cu oameni pe care nu-i cunosc. Cele mai bune afaceri se fac în număr impar și 3 deja sunt prea mulți”, a declarat prezentatorul.

„Am luat locul tatălui meu”

Chiar dacă financiar totul stă bine în familia lui Dan Negru, vedeta e foarte atent când vine vorba de plata facturilor. Și pentru că situația nu e deloc strălucită în România, i-a călcat pe urme tatălui său. “Eu sunt responsabil cu stinsul becurilor după copii. Am luat locul tatălui meu care când eram mic stingea becurile după mine. Acum e rândul meu”, spune vedeta.

Surprinzător sau nu, familia sa aproape că nu se uită la televizor, de aceea copiii nu sunt familiarizați cu vedetele. Situația se schimbă când vine în vizită Selly, pe care moștenitorii lui Negru pur și simplu îl adoră.