Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Negru era să moară în India. L-a salvat soția lui, care e medic. „Mi-a fugit pământul de sub picioare”

Dan Negru era să moară în India. L-a salvat soția lui, care e medic. „Mi-a fugit pământul de sub picioare”
După o perioadă cu multă muncă și stres, Dan Negru s-a decis să ia o pauză și să se relaxeze alături de familie.

Prezentatorul a decis ca de data asta să facă o vacanță în India, unde a plecat cu soția timp de opt zile.

Din nefericire însă, totul era să se transforme într-un coșmar, iar viața lui Dan Negru să fie pusă într-un mare pericol. Prezentatorul le-a povestit prietenilor din online că, în timp ce se plimba prin capitala Indiei, a cedat poftei de a cumpăra un preparat culinar de la tarabele amenajate în cadrul festivalului „Street Food”.

I-a plăcut, a mâncat tot, dar n-a trecut multă vreme și i s-a făcut foarte rău. Vedeta spune că a simțit că abia se mai putea ține pe picioare, dar a avut mare noroc cu soția. Medic de profesie, aceasta a avut tot ce trebuia la ea pentru a-l pune pe Negru pe picioare.

“Am simțit după o oră că-mi fuge pământul de sub picioare de rău ce-mi era, dar m-a salvat soția mea”

„Nu sunt mulți români în New Delhi, dar cu ăia puțini m-am întâlnit datorită social media. Am fost totuși la un pas de dezastru când nu m-am putut abține și am încercat un fel de mâncare de pe stradă, de la Street Food. Am simțit după o oră că-mi fuge pământul de sub picioare de rău ce-mi era, dar m-a salvat soția mea care, medic fiind, pleacă mereu cu un bagaj ticsit de medicamente. Am luat cred că vreo 100 de pastile și a doua zi mi-a trecut”, a spus Dan Negru, pe rețelele sociale.

 

Dan Negru nu-și expune familia

Dan și Codruța au o căsnicie frumoasă și trainică, dar au ales ca relația lor să nu fie expusă publicității. “E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă.

Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden.

“Mama și tata au fost căsătoriți 45 de ani, până când tata s-a prăpădit”

Nu există o rețetă a căsniciei, ci doar o continuitate a tradiției. Mama și tata au fost căsătoriți 45 de ani, până când tata s-a prăpădit. Socrii mei sunt căsătoriți tot de vreo 40 de ani. Toți cei din familia mea au tradiția aceleiași familii. Poate de aici secretul. O fi genetic”, a declarat Dan Negru.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre