Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Negru povestește amintiri din trecut. El a început, dar Tudor Chirilă a finalizat succesul

Dan Negru povestește amintiri din trecut. El a început, dar Tudor Chirilă a finalizat succesul
După ce Alexandra Căpitănescu a devenit marea câștigătoare a show-ului Vocea României 2023, prezentatorul Dan Negru a adus în discuție rivalitatea dintre această emisiune și o alta, la fel de iubită de români, X Factor. A povestit despre amintirea lui cu Alexandra, pe care Tudor Chirilă a ajutat-o să câștige marele premiu de la Pro Tv.

A existat rivalitate între Vocea României și X Factor? Dacă cineva mai avea vreo urmă de îndoială, prezentatorul Dan Negru a spus tot ce nu s-a știut. S-a întors în trecut, după ce Tudor Chirilă a finalizat cu succes, la Pro Tv, o etapă pe care el, Tudor, o începuse cu ani în urmă la Antena 1.

Dan Negru s-a apucat de povestit, dar nu înainte de a o felicita pe cea care a luat marele premiu la Vocea României 2023, Alexandra Căpitănescu, o tânără de 19 ani din Galați. În contextul în care sunt puține persoane care știu că tânăra a participat în trecut la o altă emisiune care a rupt ratingul. E vorba de Next Star. Unde amfitrion a fost Dan Negru.

De asemenea, Dan Negru a adus în discuție și hotărârea Antenei 1 de a cumpăra formatul X Factor. Care, spune acesta, a devenit „unul dintre cele mai răsunătoare eșecuri din istoria TV de la noi”.

Dan Negru, la emisiunea Next Star

„Acu că s-a prescris, e frumos de povestit. E o lecție despre ambiția de a te compara!”

„O altă fetiță de la Next Star a luat Vocea de la Pro”, mi-au spus azi dimineață foștii mei colegi de la Next Star. Alexandra, fetița de la Next Star și câștigătoarea de Voce mi-a amintit de una din cele mai mari bătălii de ambiții din istoria TV din România: Vocea vs X Factor. Acu că s-a prescris, e frumos de povestit. E o lecție despre ambiția de a te compara!

„Oamenii pe care-i cumperi scump te vor vinde ieftin”

X Factor era un format internațional, costa mai mult decât Next Star care era format românesc. Țin minte breaking news acelor ani când Antena a cumpărat oamenii de la Pro cu ambiția că ei vor învinge Pro. Dar pentru că oamenii pe care-i cumperi scump te vor vinde ieftin, X Factor a fost unul din cele mai răsunătoare eșecuri din istoria TV de la noi. În televiziune e ca-n viață, adevărata fericire costă puțin. Când costă mult, nu-i de soi bun”, a scris Dan Negru, pe pagina sa personală de Facebook.

Alexandra Căpitănescu și mentorul său de la Vocea României 2023, Tudor Chirilă

„Mă bucur pentru Alexandra, puștoaica de la Next Star”

De asemenea, Dan Negru i-a transmis felicitări Alexandrei, „puștoaica” de la Nexst Star, care s-a făcut mare.

„E adevărat, bătălia din anii ăia dintre X Factor, Next Star și Vocea a închis-o altul care ne-a bătut pe toți: Suleyman Magnificul. Mă bucur pentru Alexandra, puștoaica de la Next Star care s-a făcut mare!

Și-mi place să cred că bossul meu de atunci și-a găsit liniștea și a renunțat la comparații. I-am spus într-o zi vorba lui Ayrton Senna: „a fi pe locul doi înseamnă a fi primul care pierde”. Dar am învățat o lecție atunci: renunță la comparaţii, abia atunci o să te bucuri de viață!”, a mai spus prezentatorul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre