Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Negru pune punctul pe I privind schimbările din media. Le ia apărarea lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea

Dan Negru pune punctul pe I privind schimbările din media. Le ia apărarea lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea
Revenirea celor trei chefi prieteni, Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea pe ecranul televizoarelor a stârnit multe întrebări. Dan Negru vorbește despre mutarea acestora la ProTV.

După ce Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au anunțat revenirea la ProTV, Dan Negru și-a exprimat părerea despre această mutare. Dar și despre ale altor vedete.

Când s-a aflat că cei mai simpatici bucătari prieteni Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au părăsit barca Antena 1, lăsând în urmă emisiunea Chefi la cuțite, fanii au fost uluiți. Cu câteva zile în urmă, aceeași chefi au anunțat că se vor reîntoarce în locul unde s-au lansat, la emisiunea MasterChef de la ProTV. Toate aceste mutări l-au făcut pe Dan Negru să pună punctul pe I, ținând cont că a avut o experiență lungă la Antena 1.

„Sunt coaja, dar nu miezul”

„Lecția spiritului de echipă și a smereniei vine în zilele astea din televiziune și din fotbal, de la Antene și de la Rapid. Ambele ridiculizate pentru că n-au știut că doar lucrurile se forțează, oamenii se conving. Plecările bucătarilor, a Andreei Berecleanu, a lui Mihai Bendeac și a celorlalte branduri de la o tv la alta arată că banii nu sunt singurul răspuns. Sunt coaja dar nu miezul!’, a afirmat Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

„Aroganța a trântit și bussinesuri mari în lume”

Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea s-au reîntors la ProTV

Pe de altă parte, cel considerat cel mai bun prezentator al României susține că indiferent de domeniul în care se lucrează cel mai important lucru nu sunt neapărat banii, ci echipa pe care o ai lângă tine. În acest context, a adus în discuție și echipa Rapid. „La Rapid e la fel. Degeaba stadion nou, galerie fantastică, jucători scumpi dacă nu e spirit de echipă. Aroganța a trântit și bussinesuri mari în lume. La Cinq a fost televiziunea pe care Berlusconi a deschis-o în Franța în anii ‘90.

„Zidane, Beckham și Figo jucau împreună dar nu erau o echipă”

A cumpărat cei mai scumpi prezentatori și cele mai scumpe echipe de producție dar n-a construit echipa. A falimentat după 2 ani. Real Madrid a luat toți galacticii la începutul anilor 2000, Zidane, Beckham și Figo jucau împreună dar nu erau o echipă. Aristotel le-a dat răspunsul demult: întregul este mai mare decât suma părților sale <<Să fie asta lecția celor care vor veni>>, a mai scris Dan Negru în mediul online.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre