Simona Ionescu / Redactor Șef

Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea înapoi la PRO Tv. S-a dat vestea cea mare, fanii sunt extaziați

Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea înapoi la PRO Tv. S-a dat vestea cea mare, fanii sunt extaziați
Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor face din nou show. Curând vor apare într-o nouă emisiune. Vestea i-a bucurat enorm pe fani.

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV a dat vestea mult așteptată fanilor lui Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei trei bucătari vor fi jurații sezonului 9 ai emisiunii MasterChef România. La rândul său, Cătălin Scărlătescu și-a anunțat fanii că vor reveni în locul în care s-au lansat printr-o fotografie pe contul de socializare și un mesaj: „Înapoi în viitor!.

„Știu că mulți telespectatori PRO TV au așteptat această veste

E limpede, Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea înapoi la PRO Tv, ceea ce am bănuit și am scris din prima clipă.

„Suntem foarte încântați să anunțăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluție culinară și a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef. Știu că mulți telespectatori PRO TV au așteptat această veste și sunt mai mult decât bucuros să anunț faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați MasterChef România”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

„Îi întâmpinăm, înapoi la PRO TV, cu mândrie și emoție pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu”

La rândul său, directorul de programe ProTV Antonii Mangov a transmis un mesaj în care a menționat că tot trustul îi așteaptă pe cei trei chefi prieteni „cu mândrie și emoție”.

„Au trecut 12 ani de când PRO TV a lansat show-ul MasterChef și a prezentat publicului român trei chefi tineri. Multe s-au întâmplat în tot acest timp – Sorin, Florin și Cătălin au devenit unele dintre cele mai îndrăgite și respectate personalități TV din România.

MasterChef a evoluat de-a lungul anilor, dar acum a sosit momentul ca cei trei chefi să se întoarcă în bucătăria unde totul a început. Îi întâmpinăm, înapoi la PRO TV, cu mândrie și emoție pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu”, a menționat Antonii Mangov, Director de Programe PRO TV.

„E ca un nou început”

Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea se reîntorc la MasterChef

La fel de bucuroși sunt și Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea care văd reîntoarcerea la ProTV ca pe „un nou început”.

„Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii (…) aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu. Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început”, a mărturisit Sorin Bontea.

„Este prima noastră iubire și provocare”

La rândul său, Florin Dumitrescu, susține că  „MasterChef este formatul care ne-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire și provocare”. De asemenea, Dumitrescu a recunoscut că „Master Chef înseamnă  începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea. În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare”.

„E ca atunci când, după foarte mult timp, te întorci acasă”

Nu în ultimul rând, Cătălin Scărlătescu, iubit și respectat de români a spus că reîntoarcerea la ProTV este ca „atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă și revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut… MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia în România”.

Scărlătescu le recomandă noilor concurenți să „vină cu mult curaj, avem nevoie de toți rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună și de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre