Simona Ionescu / Redactor Șef

Marea revenire în al patrulea film din seria Bridget Jones. Fanii au așteptat vestea aproape un deceniu

Marea revenire în al patrulea film din seria Bridget Jones. Fanii au așteptat vestea aproape un deceniu
Vor fi nouă ani distanță între filme. Noua continuare a seriei Bridget Jones va apărea pe ecrane anul viitor. Fanii poveștii lui Helen Fielding sunt în delir.

Nu numai că a fost anunțată continuare poveștii eroinei Bridget Jones, în cel de-al patrulea film care o are ca protagonistă, însă s-a aflat și de marea revenire. Fanii au așteptat aproape un deceniu. Al patrule a film din serie îl readuce în prim plan pe iubitul actor britanic Hugh Grant. Acesta a lipsit din ultima ecranizare, cea din 2016. Producătorii noului film Bridget Jones au confirmat că eroina se va întoarce pe marele ecran pentru a patra ecranizare, adaptată după romanul din 2013 al lui Helen Fielding, „Mad About the Boy”, potrivit The Guardian.

Hugh Grant revine alături de Renée Zellweger în noua comedie Bridget Jones (Instagram)

Hugh Grant va reveni în rolul lui Daniel Cleaver, după ce nu a jucat în episodul precedent, „Bridget Jones’s Baby” din 2016. Așa cum vă amintiți, acel film a prezentat sarcina neașteptată a lui Bridget, care a coincis cu un triunghi amoros, în timp ce Mark Darcy (Colin Firth), iubitul lui Bridget, şi un nou pretendent, interpretat de Patrick Dempsey, se luptau pentru farmecele ei.

Al patrulea film din seria Bridget Jones îl readuce pe Hugh Grant

Noul film o găsește pe Bridget Jones în ipostaza de văduvă, mamă singură a doi copii mici, după ce Mark a fost ucis de o mină de teren în Sudan. Alături de Hugh Grant şi Renée Zellweger, eroina en-titre a poveștii, se află Emma Thompson, care a jucat rolul doctorului lui Bridget în cel de-al treilea film, precum şi noii veniţi în serie Chiwetel Ejiofor şi Leo Woodall. Se pare că acesta din urmă va avea rolul unui tânăr sexy de 30 de ani cu care Bridget începe o aventură.

Renée Zellweger, Hugh Grant, Leo Woodall, Emma Thompson și Chiwetel Ejiofor vor juca în comedia „Bridget Jones : Mad about the Boy” (Instagram)

Acest al patrulea film din seria Bridget Jones marchează și o premieră. Pentru întâția dată regia aparține unui bărbat.Lungmetrajul va fi regizat de Michael Morris, al cărui film anterior a fost „To Leslie”, drama cu Andrea Riseborough, care a obţinut anul trecut o nominalizare la Oscar pentru rolul său. Celelalte trei filme au fost regizate de Sharon Maguire (primul şi al treilea film) și Beeban Kidron (al doilea). „Bridget Jones : Mad about the Boy” se va lansa în data de 14 februarie 2025.

 

 

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre