Simona Ionescu / Redactor Șef

Brigitte Macron se lansează în actorie? Prima doamnă a Franței a fost văzută pe platourile de filmare

Brigitte Macron se lansează în actorie? Prima doamnă a Franței a fost văzută pe platourile de filmare
Primă doamnă a Franței, Brigitte Macron, s-ar putea lansa în actorie în curând. Soția lui Emmanuel Macron va apărea într-un serial celebru, iar fanii sunt încântați sunt informațiile din presa străină și din mediul online.

Este știut faptul că Brigitte Macron, în vârstă de 70 de ani, este o cinefilă și totodată mare fană a serialului Netflix „Emily in Paris”. Actrița principală a serialului, Lily Collins, povestea la un moment dat faptul că a cunoscut-o pe soția președintelui Macron și că aceasta este o mare fană a serialului. 

Și nu este de mirare, căci cele trei sezoane difuzate până acum au avut numeroase trimiteri la Brigitte Macron. Actrița Lily Collins explica, în urmă cu doi ani, că deși nu l-a cunoscut pe președinte, a avut totuși ocazia de a schimba câteva vorbe cu soția sa: „Am cunoscut-o pe frumoasa lui sotie. Ea este de fapt un mare fan al serialului”, a dezvăluit actrița. 

Brigitte, apariție surpriză în serial 

Pe data de 2 aprilie, Brigitte a fost surprinsă pe platourile de filmare ale sezonului patru, chiar alături de Lily Collins, ceea ce i-a făcut pe fani imediat să speculeze o posibilă apariție surpriză în serial a Primei Doamne. Acesta ar putea fi, de altfel, momentul în care soția lui Macron s-ar putea lansa, de ce nu, în actorie, dacă și-a descoperit această pasiune. 

Brigitte Macron va avea o apariție surpriză în cadrul serialului
Sursa foto: DailyMail

Doamna Macron a fost observată când directoarea de costume a serialului îi ajusta un sacou negru cu piept dublu pentru a se întâlni cu distribuția și echipa, în timp ce o mulțime de oameni au fost văzuți făcându-i poze. Deși nu se cunosc detalii suplimentare, Brigitte urmează să aibă o apariție surpriză într-un episod viitor al celebrului serial, scrie DailyMail, care a publicat și câteva poze cu Brigitte pe platoul de filmare. 

Filmările serialului se vor muta în Roma

Lily Collins s-a întâlnit pe platourile de filmare cu Prima Doamnă a Franței
Sursa foto: DailyMail

Producția popularei comedii romantice de pe Netflix a început în ianuarie, la un an după ce finalul sezonului trei s-a încheiat. Producătorii au anunțat că sezonul 4 are „mai multe lacrimi, mai multe râsete, mai multă modă și mai multe călătorii”, și se știe că, din cauza Olimpiadei, povestea se va muta către o vacanță la Roma pentru ca filmările să se mute în Italia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre