Simona Ionescu / Redactor Șef

Vedeta din „Emily in Paris‟ a fost bătută de iubit. Detaliile agresiunilor sunt terifiante

Vedeta din „Emily in Paris‟ a fost bătută de iubit. Detaliile agresiunilor sunt terifiante
Una după alta, vedetele naționale sau internaționale încep să povestească dramele prin care au trecut în copilărie, adolescență sau maturitate. Un exemplu în acest sens este povestea relatată în aceste zile chiar de către cunoscuta și îndrăgita actriță din serialul „Emily in Paris‟.

Mai multe celebrități de la Hollywood au fost abuzate verbal, fizic sau psihic. Recunoașterea publică a traumei lor le va ajuta să meargă mai departe, cu optimism și încredere în viață, spun acestea.

Lily Collins, cea care interpretează personajul Emily Cooper din serialul de succes „Emily in Paris‟, a povestit și ea, la rândul ei, drama inimaginabilă prin care a trecut alături de partenerul ei de viață.

Lily Collins, acum în vârstă de 33 de ani, a povestit că avea doar 20 de ani când a fost abuzată fizic și emoțional de către partenerul ei de la acea vreme.

Detalii înfiorătoare au ieșit la suprafață

În podcastul „We Can Do Hard Things‟, actrița a mărturisit, vizibil emoționată, coșmarul prin care a trecut:

„Am tăcut și mă simțeam confortabil în tăcere. Simțeam că trebuia să mă fac mică pentru a mă simți în siguranță‟.

După un timp, corpul ei a început să o avertizeze:

„Mi se desprindea pielea. Aveam atacuri de panică și infecții la rinichi”.

Chiar dacă a trecut mai bine de un deceniu de atunci, actrița a povestit că încă mai are momente când simte nevoia să rămână tăcută și să stea singură. Din fericire, soțul său, Charlie McDowell, cu care s-a căsătorit în 2021, o ajută permanent să treacă cu bine peste aceste episoade care încă reapar în memorie, involuntar.

Și bărbații suferă câteodată

Și nu doar actrițele femei au fost marcate de abuzuri și violențe. Este și cazul îndrăgitului actor Will Smith. El a trecut prin experiențe care i-au marcat existența. În cartea sa de memorii, „Will‟, el a dezvăluit că tatăl său, care a murit în 2016, a fost extrem de violent cu mama lui.

Pe când avea doar 9 ani, actorul a fost martorul unui atac traumatizant: „L-am văzut pe tatăl meu când o lovea pe mama,atât de tare încât s-a prăbușit. Am văzut-o scuipând sânge‟, a scris actorul, care a mărturisit că s-a simțit rușinat, dar și vinovat, tocmai pentru că nu a putut să își protejeze mama la acea vreme.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre