Simona Ionescu / Redactor Șef

Scandalul continuă în Antena 1. Acuzații grave la adresa lui Cătălin Scărlătescu

Scandalul continuă în Antena 1. Acuzații grave la adresa lui Cătălin Scărlătescu
Mâna dreaptă a Monei Segall, Roxana Păulică, a pus piciorul în prag și a făcut acuzații la adresa lui Cătălin Scărlătescu. Un nou episod în scandalul cu Antena 1.

Roxana Păulică, care lucrează cu Mona Segall încă de pe vremea ProTV, l-a „urecheat” pe Cătălin Scărlătescu. Acuzațiile nu o să-i pice bine simpaticului bucătar.

„Voi aţi făcut Antena 1 mare, nu? Oare aţi făcut mare şi echipa de producţie?!?”

Roxana Păulică s-a supărat după mai multe declarații ale fostului jurat Chefi la cuțite și a pus piciorul în prag. Aceasta spune că bucătarul se crede „mai presus decât emisiunea, staţia, publicul sau echipa care te-a ales acum 12 ani şi te-a construit ca personaj public”. Aceasta susține că echipa i-a considerat „parte din familia lor” și a muncit enorm ca să fie cei de astăzi.

„Voi aţi făcut Antena 1 mare, nu? Oare aţi făcut mare şi echipa de producţie?!?”, spune producătoarea din echipa Monei Segall.

Roxana Paulică, în vremurile bune alături de Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea. Sursă foto: instagram

Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu nu s-ar fi mulțumit doar cu banii de la emisiune

De asemenea, Roxana Păulică a afirmat că cei trei prieteni, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu nu s-ar fi mulțumit doar cu salariul de la Antena 1, ci au umblat în continuare după mai mulți bani. Iar epuizarea despre care vorbeau bucătarii ar fi venit tocmai ca urmare a faptului că mai lucrau și în altă parte. Și „nu a mai contat cuvântul dat în momentul în care echipa a stabilit cu voi un program de filmare.

„Ați obosit făcând alte proiecte”

„Revenind la oboseală, voi, după ce aţi devenit mari la televizor, aţi început să faceţi alte proiecte. Nimic de reproşat. Fair enough! Aţi vrut să câştigaţi mai mulţi bani. Realitatea e că, în cele 5 – 6 luni de pauză între filmări, aţi obosit făcând alte proiecte”, a spus Roxana.

Roxana Paulică, alături de cei patru jurați de la Chefi la cuțite

Bucătarul pleca la club după filmări

Nu în ultimul rând, mâna dreaptă a Monei Segall i-a reamintit lui Cătălin Scărlătescu că după filmări îi chema la club. Și atunci nu se mai punea problema de nici o oboseală. Roxana a vorbit și de momentele în care venea toată lumea la serviciu și „începeam cu glume în backstage”, iar Sorin Bontea îi făcea să râdă cu lacrimi de la atâtea bancuri.

„Când venea Jeni şi ne aduea mâncarea, când ne povesteam necazurile….când termineam filmările seara şi ne întrebai dacă venim la club? Probabil pe vremea aia nu erai aşa obosit….Mai ştii?”, a declarat Roxana.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre