Simona Ionescu / Redactor Șef

Dan Negru și pasiunile lui mai puțin cunoscute

Dan Negru și pasiunile lui mai puțin cunoscute
Ziua de 23 februarie a fost una cu totul și cu totul specială pentru cel mai tare prezentator al României, Dan Negru. A împlinit 53 de ani și s-a răsfățat cu dulciuri ca un copil. Are și alte pasiuni.

Familia și prietenii știu că dacă vor să-l facă pe Dan Negru fericit cu adevărat, este să-i dea dulciuri. La fel s-a întâmplat și pe 23 februarie, când și-a aniversat ziua de naștere.

La 53 de ani împliniți vineri, 23 februarie 2023, Dan Negru se ține bine și are mare grijă de imaginea sa. Chiar dacă recunoaște că cel mai fericit este când mănâncă dulciuri, fiind un mare iubitor de ciocolată. Și dacă în timpul anului se mai abține pentru a nu lăsa kilogramele în plus să-și facă de cap, la aniversare are liber la cele mai delicioase sortimente. Pe care le primește de la toți cei care îl iubesc.

„L-am ținut în curte o vreme, apoi l-am dus la o fermă”

Om cu suflet mare, Dan Negru iubește mult și animalele, de aceea cel mai drăguț, dar și neobișnuit cadou pe care l-a primit vreodată a fost un… mânz.

Dan Negru, îndrăgostit de dulciuri. Sursă foto: instagram

Prezentatorul spune că simpaticul animal i-a fost dăruit de niște copii drăguți dintr-o emisiune pentru care lucra cu câțiva ani în urmă. Când s-a văzut cu acest dar inedit, Dan Negru a rămas fără cuvinte, dar nici nu a putut să lase animalul de izbeliște. Așa că l-a luat acasă… „L-am ținut în curte o vreme, apoi l-am dus la o fermă”, a mărturisit prezentatorul.

Ce face Dan Negru când nimeni nu îl vede

Dar marea pasiune a lui Dan Negru rămâne grădinăritul și abia așteaptă să se termine ziua de lucru ca să facă ce-i place cel mai mult. Dan Negru recunoaște că „sunt expert în roșii. Trebuie să le copilești, să le uzi într-un anumit fel. Mă pricep la asta”. Prezentatorul știe cât de greu e de „muncit pământul, chiar dacă acum totul e mecanizat”, dar e convins că este o „treabă care știi sigur că va rămâne”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre