Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Budeanu explică ce a provocat tragedia de la 2 Mai, în care un șofer drogat a omorât două persoane

Dana Budeanu explică ce a provocat tragedia de la 2 Mai, în care un șofer drogat a omorât două persoane
Dana Budeanu cunoaște „lumea bogaților” și susține că știe ce îi împinge pe tinerii-problemă să acționeze fără rațiune sau conștiință, până la punctul provocării unei tragedii. Creatoarea de modă a comentat viața lui Vlad Plascu, tânărul în vârstă de 19 ani care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi studenți, la intrarea în stațiunea 2 Mai.

Dana Budeanu se învârte în cercurile celor potenți financiar, dar cu copii lăsați de izbeliște. Creatoarea de modă consideră că vina nu trebuie aruncată total asupra beizadelelor, acestea fiind doar produsul unor părinți delăsători.

„Niciun copil drogat nu are părinți. El are părinți fizic, dar nu are părinți. Părinții ori sunt în vacanțe, ori pe părinți nu-i interesează. Sunt din medii defavorizate și nu știu ce-i cu copii lor. Cazul băiatului de la 2 Mai, el nu a avut părinți”, a spus Dana Budeanu în studioul Antena 3, duminică seară.

Dana Budeanu

„Copilul să ți se drogheze de ani de zile și să se ajungă în această situație și tu să te numești părinte? Nu există! De la 2 ani copilul n-a fost crescut de nimeni. Pur și simplu a crescut pe maidan unde asta învățat și cu asta basta”, a mai spus ea despre Vlad Pascu. Tânărul a fost prins de poliție cu droguri asupra sa încă de la vârsta de 13 ani. A fost cercetat pentru deținere de substanțe ilegale în trecut și, potrivit surselor, ar fi fost la un moment dat și internat într-un centru de dezintoxicare.

Potrivit surselor retetesivedete.ro, părinții șoferului drogat sunt despărțiți, iar acesta nu a beneficiat de prezența lor pe perioada creșterii. Încă de când era în liceu, tatăl l-a lăsat să locuiască singur în vila sa din nordul Capitalei, el fiind plecat în Olanda. Sunt zvonuri că acolo ar avea o altă familie.

Dana Budeanu indică „o mafie” în cazul Crevedia

„(n. La Crevedia) Există omerta, dar nu știu dacă ați observat că funcționează în proporție de 99% doar în guvernele de dreapta. După ce se întâmplă toate nenorocirile posibile pentru țara asta, și asta este valabilă în ultimii 30 de ani, este chemată asistenta medicală. Ştiți cum o cheamă? O cheamă PSD!

E asistentă medicală care este chemată la 2-3 ani, care îți bagă branula, îți pune perfuzia, te pune pe picioare, tu pleci pe stradă şi după aceea votezi. Ce vreau să spun este PSD-ul decontează. Pentru că PSD-ul nu trebuie să depășească niciodată cei 32-33%, niciodată (…) Fiind partid social democrat, el decontează pentru că măsurile trebuie să fie mereu sociale.

Crevedia este 1-1 scenariul de la Colectiv. Este acelaşi scenariu, doar că nu a avut aceeași forță pentru că astăzi sistemul nu mai este cel din 2015. Este părerea mea. Mi-o susțin până la capăt. Nu a ieșit Colectiv 2, nu cred că au fost 40 de arși. Este părerea mea. Eu personal nu cred. Peste tot în România în zeci și zeci și zeci de spitale, oamenii nu mai au acces la sănătate”, a mai spus Dana Budeanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre