Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Budeanu îl ceartă iar pe generalul Gheorghiță. Monica Bîrlădeanu, dusă din nou în vacanță „la săraci”

Dana Budeanu îl ceartă iar pe generalul Gheorghiță. Monica Bîrlădeanu, dusă din nou în vacanță „la săraci”
Dana Budeanu are mereu vorbele la ea și este mereu asumată și pertinentă în observațiile pe care le face. Unul din personajele „preferate” pe care le-a luat în colimator de mult timp e generalul SRI Valeriu Gheorghiță, medicul care a coordonat acțiunile de sănătate din timpul pandemiei de Covid 19.

Recent, generalul SRI și logodnica sa au petrecut vacanța în Grecia. În timp ce iubita sa a făcut-o, el nu s-a lăudat defel cu asta, dar Dana Budeanu nu a lăsat să treacă momentul și îl ceartă iar pe generalul Gheorghiță pentru că a dus-o pe Monica Bîrlădeanu, din nou în vacanță „la săraci”.

Monica Bîrlădeanu și medicul general Valeriu Gheorghiță au petrecut vacanța de vară pe insula grecească Rhodos. O vacanță mai degrabă modestă, având în vedere statutul  și posibilitățile lor financiare. Dana Budeanu crede că nu se cade, la valoarea lor, așa ceva.

„A filmat-o Gheorghiță pă Monica-n Rhodos de i-a ieșit pă nas! Așa, tată! Dacă mergeai la bogați, aveai om de poze! E all inclusive acolo!”, a comentat Dana Budeanu într-o postare cu trimitere la numărul mare de clipuri editate și imagini postate de frumoasa actriță din vacanța ei. Monica Bîrlădeanu le-a arătat fanilor cât de mult s-a distrat, s-a lăudat cu ce a mâncat și ce frumos era acolo. Evident, că nu avea cum să se surprindă în imagini de una singură, astfel că viitorul soț a „prestat” la greu.

Dana Budeanu se amuză pe seama generalului Gheorghiță

Generalul SRI pare că a învățat destul de bine să filmeze o vedetă care trebuie să își umple cu conținut conturile de pe rețelele sociale constant. La cum arată imaginile distribuite de Monica Bîrlădeanu, pare că s-a exersat mult, până ce imaginile au ieșit perfecte. Într-una a insistat s-a îi fie surprins inelul cu diamante pe care îl poartă, mândră, pe deget.

Valeriu Gheorghiță a trebuit să o filmeze pe logodnica sa actriță cum se plimbă, în rochie roșie, pe holul resortului unde au stat, în drum spre plajă, și nu numai. Cei doi au petrecut mult timp ca să editeze imaginile și să le monteze în ordinea dorită. Monica se plimbă, înoată, merge la masaj, arată imagini din restort – toate acestea numai într-un singur clip distribuit pe rețelele sociale.

Se vede din imagini că măcar unul din cei doi știe să facă și montaj video, altfel, o îndeletnicire, care consumă timp. Și într-un alt clip postat de vedetă, aceasta e filmată în mai multe locuri din orașul vechi al insulei, combinate într-un singur „film”

Monica Bîrlădeanu, în vacanță „la săraci”

Cei doi logodnici se pregătesc de nuntă, care e programată în octombrie. Acesta poate fi motivul pentru care au renunțat la vacanțele romantice costisitoare de pe alte continente și au ales să petreacă un sejur care nu le-a afectat prea tare bugetul de care trebuie să aibă grijă având în vedere evenimentul ce va urma. Ei au mers pe insula grecească Rhodos. Monica Bîrlădeanu pare că s-a simțit confortabil chiar dacă nu a fost într-o vacanță de lux ci „la săraci” cum a comentat Dana Budeanu.

Monica Bîrlădeanu surprinsă de Valeriu Gheorghiță, cu inelul de logodnă la vedere (Instagram)

„Las aici să rămână un pont pentru cei care ajung în Rodos: cel mai bun loc în care am mâncat se numește Stegna Kozas. E o tavernă frumoasă chiar pe malul marii cu un proprietar care te servește desculț, te sfătuiește să nu comanzi mai mult decât poți mânca și nu-ți ia farfuria din față până nu termini tot (că pe lumea asta sunt oameni care mor de foame)”, le-a transmis fanilor ei de pe rețelele de socializare.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au petrecut vacanța într-un resort destinat adulților, unde accesul copiilor e interzis, pentru a păstra liniștea și calmul. Este vorba de Ammades All Suites Beach Hotel – Adults Only, situat pe malul mării în Faliraki, pe Rhodos. O noapte de cazare aici, cu mic dejun inclus, costă 600 de euro, pentru doi adulți.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre