Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Budeanu începe războiul cu Maurice Munteanu. Ploaie de jigniri: „Băi, feshănistule!”

Dana Budeanu începe războiul cu Maurice Munteanu. Ploaie de jigniri: „Băi, feshănistule!”
Maurice Munteanu are o carieră plină de succes în lumea modei, fiind Jurat în cadrul show-ului de televiziune Bravo, ai stil! și fashion editor la revista „Elle România”, una dintre cele mai renumite reviste de la noi din țară în materie de modă și stil de viață. Comentariile lui sunt mereu pertinente și interesante.

Mereu un reper stilistic, juratul Maurice a ajuns să fie luat în balon grav de Dana Budeanu. Atacul lansat de vedetă e de-a dreptul furibund.

„Băi feshânistule pitic vezi că ți-a rămas capu mare dă la Ozămpic!”, i-a scris Dana Budeanu, care, nu de puține ori a avut remarci acide la adresa persoanelor supraponderale. Ea îl atacă pe Maurice Munteanu lansând indirect ideea că acesta ar fi apelat la noua metodă „neortodoxă” de slăbire, folosind medicamentul menționat.

Dana Budeanu a lansat un atac furibund la adresa stilistului Maurice Munteanu

Recomandat în cazul diabeticilor, Ozempic reduce cantitatea de zahăr din sânge și favorizează scăderea rapidă și consistentă în greutate. Presa străină a menționat multe vedete suspectate că ar fi apelat la injecțiile cu Ozempic pentru a reduce kilogramele, inclusiv din „clanul” Kardashian.

Dovadă că Dana Budeanu nu ratează edițiile Bravo, ai stil!

Fanii lui Maurice Munteanu cred că stilista s-a aprins în urma unor lecții date de Maurice în cadrul show-ului Bravo, ai stil!, emisiune în care Dana Budeanu nu a fost niciodată invitată să jurizeze.

Maurice Munteanu este unul dintre cei mai bine cotați stiliști din România

Mai mult, aceasta a fost ironizată deseori în cadrul emisiunii. Faptul că îl atacă frontal pe jurat nu ar fi altceva decât dovada ca Dana Budeanu se numără printre cei care urmăresc atent emisiunea în care nu a fost niciodată invitată.

Cum a ajuns Dana Budeanu stilistă

Dana Budeanu a studiat marketing-management la Royal Holloway, a făcut un master în European Business la London School of Economics și și-a luat doctoratul în integrare europeană la University College London. Dincolo de asta, și-a construit un brand de modă și a ținut o rubrică de stil într-o revistă, ajungând să fie considerată și apelată drept stilistă.

„Brandul Dana Budeanu are legătură într-adevăr cu o rubrica de critică vestimentară apărută în revista Ciao, inițiată de către mine, pentru prima dată în presă din România”, mărturisea aceasta într-un interviu. Merită amintit că o petiție online menită să îi sensibilizeze pe producătorii Bravo, ai stil!  ca să o includă și pe Dana Budeanu în rândul juraților, nu s-a bucurat de niciun succes, nereușind să adune nici măcar 20 de semnături.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre