Dana Budeanu o face praf pe Carmen Iohannis. Stilista a văzut un detaliu ascuns în ținuta primei doamne

Dana Budeanu o face praf pe Carmen Iohannis. Stilista a văzut un detaliu ascuns în ținuta primei doamne
Prima doamnă a României și-a făcut deja un renume cu gafele vestimentare. În calitatea pe care o are deja de ani buni, e și firesc ca lumea să fie atentă la modul în care se îmbracă și cum apare la evenimente publice, singură sau în compania soțului ei.

Primăvara aceasta, gafele vestimentare ale lui Carmen Iohannis par că se țin lanț. După ce a purtat o culoare nepotrivită la întâlnirea cu Împăratul Japoniei și cu soția acestuia, prima doamnă a României și-a însoțit soțul, zilele trecute, în vizita din Dubai. Aici, Carmen Iohannis, a abordat o ținută albă, lejeră de vară, în ton cu temperatura. În această perioadă a anului, în Emiratele Arabe sunt, în medie, 30 de grade Celsius. Ca atare soția președintelui României s-a îmbrăcat cu o rochiță albă, cu mâneci bufante.

Dana Budeanu a semnalat accesoriul nefericit ales de prima doamnă

Cum în ultima vreme pare că are o apetență deosebită pentru culoarea galbenă – ea și-a pus un cordon subțire, galben, peste rochița roz, la vizita oficială din Japonia – iată că și în Emiratele Arabe a pus pe ea „o pată de culoare” galbenă. Prima doamnă și-a asortat rochia albă cu o poșetă Chanel de mici dimensiuni, de culoarea soarelui. Dincolo de faptul că rochița părea mai potrivită pentru mers spre plajă, prima doamnă a mai folosit un accesoriu nepotrivit. Acesta a fost remarcat de stilista Dana Budeanu, și opus imediat la index.

„Jos Channel, sus clește dă plastic!”, a scris Dana Budeanu. Ea a remarcat clama de păr din plastic ordinar cu care prima doamnă a României și-a prins părul în timpul unei apariții oficiale din cadrul vizitei prezidențiale din Emiratele Arabe, ca să își elibereze ceafa și să se răcorească. Și nu a putu să nu se întrebe, în același spirit incisiv: „PS: Rafila și-o fi luat și el un sacou?”.

Prima vizită prezidențială în Emirate, după 20 de ani

Președintele României, Klaus Iohannis, a efectuat o vizită oficială în Emiratele Arabe Unite, în perioada 18 – 21 martie 2023, la invitația Președintelui Emiratelor Arabe Unite, Alteța Sa Șeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan, după cum a anunțat Administrația Prezidențială. Cu prilejul vizitei, care a fost prima la acest nivel după 20 de ani, s-au semnat mai multe documente bilaterale de către miniștri români de resort și oficiali în domeniul energiei, domeniul securității cibernetice și al educației.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre