Simona Ionescu / Redactor Șef

Dana Marijuana nu are noroc în dragoste. S-a ales praful de tot

Dana Marijuana nu are noroc în dragoste. S-a ales praful de tot
Cu ceva timp în urmă, cântăreața Dana Marijuana vorbea cu multă bucurie despre nunta care urma să aibă loc, dar și despre rochia de mireasă pe care și-o dorea verde. S-a ales praful de povestea ei de iubire.

Dana Marijuana trece prin momente foarte grele după ce a anulat nunta și a pus punctul relației cu bărbatul care urma să o ducă în fața altarului. Iată motivul pentru care cei doi nu mai sunt împreună.

Dana Marijuana e dezamăgită de toate lucrurile în această perioadă și nu-și dorește nimic altceva decât să-și găsească liniștea. Aceasta suferă pentru că a anulat nunta, deși își făcuse planuri mari și știa și cum va arăta rochia de mireasă. În acest moment durerea e foarte mare, așa că artista spune că pentru o perioadă lungă nu mai vrea să audă de nici un bărbat.

„De fapt, nu vreau perfecțiune, mi-aș fi dorit puțin să nu fie rău cu mine, că eu am tratamentul pe care-l am”

Dana Marijuana s-a despărțit de iubit și a anulat și nunta

„Îmi doresc o gură de aer, îmi doresc și eu o gură de aer după mult timp. Vreau un pic de liniște, vreau să mă regăsesc, să-mi regăsesc dorințele mele, cam asta e ideea. Am tot încercat, cred că am și eu o problemă, cred că vreau perfecțiunea și nu există. De fapt, nu vreau perfecțiune, mi-aș fi dorit puțin să nu fie rău cu mine, că eu am tratamentul pe care-l am, sau să-și ia și el tratament și să fie bun. Vreau liniște o perioadă de un an cel puțin, vreau să fiu singură, liniștită”, a declarat Marijuana la Știrile Antena Stars.

Bărbatul are probleme cu alcoolul

Dana Marijuana a dat de înțeles că bărbatul pe care l-a iubit era gelos și avea și probleme cu alcoolul, iar acest lucru nu a fost trecut cu vederea de artistă. Aceasta spune că atunci când se îmbată își pierde controlul, iar acest lucru l-a făcut nu doar de față cu Dana, ci și cu părinții și prietenii.

„Nu mai trebuie să bea atât de mult. El promite, dar știți cum e, că toți promit, da, dar nu se întâmplă nimic. Acum, eu aștept minunea asta, să vedem. (…) Nu mi se părea o problemă în primul an (…) Trecând timpul și văzând că sunt din ce în ce mai grave și de față cu părinții, de față cu prietenii, de față cu toți. Doar verbal, nu și violent fizic”, a mărturisit Dana Marijuana la emisiunea Xtra Night Show.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre