Simona Ionescu / Redactor Șef

Incredibil. Vedeta de la iUmor a băgat divorț la câteva luni de la nuntă. Păreau suflete pereche!

Incredibil. Vedeta de la iUmor a băgat divorț la câteva luni de la nuntă. Păreau suflete pereche!
Unul dintre câștigătorii iUmor, care i-a făcut pe români să râdă cu lacrimi trece prin momente grele. S-a despărțit de soție la doar două luni de când a făcut nunta.

Când a pășit pe scena iUmor, jurații au fost fermecați de talentul său și a ajuns câștigător. Acum, Remus Iosub, cunoscut ca și Ramore, s-a despărțit de partenera de viață.

Cei doi s-au iubit cu patimă, iar din dragostea lor a venit pe lume rodul iubirii, micuța Alba, în vârstă de cinci luni. Cei doi au făcut nunta în luna februarie, dar, din motive necunoscute de public, au decis să meargă pe drumuri diferite. Vestea a fost dată de soția lui Ramore, Denisa Drăgan, pe contul său de socializare.

Decizia i-a uimit pe fanii acestora, care nu înțeleg ce s-ar fi putut întâmpla atât de grav încât să nu mai fie cale de întoarcere. Potrivit surselor, se pare că până în acest moment nu ar fi semnat actele de divorț, dar până aici ar mai fi doar un singur pas.

Nu au mai apărut împreună în online

Ramore și soția merg de acum pe drumuri diferite

Internauții și-au dat seama că se întâmplă ceva între Ramore și frumoasa lui soție pentru că nu au mai apărut împreună în online, așa cum făceau odinioară. Se pare că inițial Denisa ar fi postat un mesaj în care a spus că s-au despărțit, dar acesta a dispărut. Recent, bruneta a făcut lumină printr-un alt mesaj pe TikTok. „Bine că ai venit să îmi urezi casă de piatră în plin divorț. Ne respectăm prea mult, ne adorăm prea mult, ne dorim prea mult și ne-am despărțit de la prea mult bine! Am lăsat totul la Insta Story, am și cerut să nu ni se pună întrebări.

„Nu a înșelat nimeni pe nimeni, cel puțin eu așa sper”

Da, am postat un story în care am spus că ne-am separat. Este logic că îmi vedeți activitatea de pe rețelele sociale și mie și încă soțului meu. Vedeți că nu mai locuim împreună, eu sunt la mine acasă, el e la el acasă. Nu a înșelat nimeni pe nimeni, cel puțin eu așa sper”, a spus Denisa Drăgan pe contul de socializare. Internauții au văzut că totuși cei doi mai poartă verigheta, semn că încă nu s-au scos din suflet unul pe celălalt.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre